Close
Ez a térkép megmutatja, hogyan utazhatjuk keresztül-kasul Európát hálókocsis vonattal

Ez a térkép megmutatja, hogyan utazhatjuk keresztül-kasul Európát hálókocsis vonattal

A Back-on-Track.eu projekt célja, hogy segítse az utazókat abban, hogy megtalálják a legjobb csatlakozásokat ahhoz, hogy bejárják a kontinenst.

Tekintettel a luxusra, a kényelemre, a megfizethetőségre és a környezetbarát előnyökre, a hálókocsis vonatutak egyre népszerűbbek Európában. Idén pedig várhatóan egyre csak nőni fog azoknak a száma, akik szívesen felfedezik Európát sínpárokon robogva.

Ráadásul számos ország indít új útvonalakat, amelyek lenyűgöző tájakon haladnak majd keresztül.

Valójában ma már annyi éjszakai vonat indul, hogy nehéz nyomon követni őket, a Back-on-Track által megalkotott térkép azonban segít kiigazodni a keszekusza hálózaton.

A Back-on-Track térképén kizárólag a hálókocsis járatok szerepelnek,

az útvonalakhoz egyedi színeket rendeltek, az átszállási lehetőségeket pedig látványosan jelölték, így a végeredmény valóban közérthetőre és informatívra sikerült.

(Forrás: Timeout, fotók: Getty)

vonat | hálókocsis | térkép

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Féltik a gyerekeket a légiutas-kísérők, ezért változást követelnek a jogalkotóktól

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom