Close
Három hónapig élt egy reptéren egy férfi, senki sem vette észre

Három hónapig élt egy reptéren egy férfi, senki sem vette észre

Ugye megvan Tom Hanks Terminál című filmje, amelyben kilenc hónapig hontalanként él egy reptéri terminálon? Úgy fest, ismét az élet utánozza a művészetet, ugyanis egy harminchat éves kaliforniai férfi az O’Hare Nemzetközi Repülőtéren megismételte ezt a bravúrt.

Aditya Singh október 19-én érkezett meg egy belföldi járattal Chicagóba. Leszállt a repülőgépről, beért a terminálba, majd három hónapig ki sem lépett onnan.

Hónapokon át nem vették észre, ahogy a végtelen folyosókon vándorol, várókban és éttermekben ül, a mosdókat használja, mígnem néhány napja a biztonságiak odaléptek hozzá, és kérték, hogy igazolja magát. Erre ő egy reptéri alkalmazott igazolványát mutatta be, amelyről gyorsan kiderült, hogy nem az övé, ezért őrizetbe vették, majd átadták a rendőrségnek.

Rövid nyomozás után kiderült a személyazonossága, és az is, hogy ismerősei Kaliforniában már októberben bejelentették az eltűnését.

A rendőrség feljelentést tett ellene hivatalos személy megszemélyesítése és ötszáz dollárnál kisebb értékű lopás miatt. A tárgyalás előző vasárnap elkezdődött, a bíró 10 ezer dolláros óvadékot szabott ki rá, ítélethirdetésig a Cook megyei rendőrség őrizetében marad.

Aditya Singh a bíróságnak a tárgyalás során azt mondta, hogy a járványhelyzet miatt nem merte elhagyni a repülőteret.

Azt is megállapították, hogy Singh úr nem jelentett biztonsági kockázatot a repülőtéren dolgozókra és az utasokra sem.

A férfi a kaliforniai Orange-ben él, egy Bubby LLC nevű kommunikációs cégnél dolgozik, amely főleg a közösségi médiára gyárt tartalmakat. Fő munkájuk egy plüssfigura, Bubby mackó YouTube-csatornájának kezelése. Singh LinkedIn-profilja szerint két diplomát szerzett karrierje során: egy közgazdasági diplomát Londonban, és egy másoddiplomát az Oklahoma Állami Egyetemen idegenforgalom szakon.

Egyelőre nem derült ki, hogy miért is ment Chicagóba.

(Forrás: The New York Times)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom