Close
Három hónapig ingyenesen hozzáférhetünk az olasz divattörténeti archívumhoz

Három hónapig ingyenesen hozzáférhetünk az olasz divattörténeti archívumhoz

Elég csak e-mail címmel regisztrálni, és negyed évig ingyenesen böngészhetünk az olasz Vogue magazin archívumában. Nem elég, hogy szórakoztató kikapcsolódás, de divattörténeti szempontból sem utolsó. A gyűjtemény 1964-től indul és napjainkig tart. 

Ráadásul az olasz Vogue archívuma rendkívül reszponzív, óriási munka lehetett a tematizálása, ugyanis jól reagál a keresőszavakra. Sőt, akár márkákra, hírességekre, modellekre vagy fotósokra is külön rákereshetünk. Az archívum negyedéves ingyenes használatához a teljes éves archívumra kattintsunk, majd a regisztrációkor adjuk meg a VARCHIVE4YOU kódot. Ezek után már csak egy megerősítő e-mailre kell kattintani.

Olyan világklasszis fotósok munkáit találjuk meg az archívumban, mint például Peter Lindbergh, Herb Ritts, Steven Meisel, David LaChapelle, Patrick Demarchelier, vagy a világhírű magyar divatfotós, Tombor Zoltán.

Olvassunk nagyinterjút Giorgio Armanival, ismerjük meg a néhai divatcézár, Gianni Versace korszakalkotó ruháinak vonalvezetését, nézegessük portrékat és divatanyagokat a nagy szupermodell-generáció lányairól!

Mindezek mellett akár a korok, korszakok reklámjai, hirdetései is izgalmasak lehetnek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Vogue Italia)

vogue | divat | koronavírus | divattörténet | vogue italia

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram