Close
Ezek a luxusmárkák is nekilátnak az egészségügyi maszkok gyártásának

Ezek a luxusmárkák is nekilátnak az egészségügyi maszkok gyártásának

Nemcsak az LVMH csoport szállt be a koronavírus-járvány elleni védekezésbe, hanem a Kering márkái is. Hozzájuk tartozik a Balenciaga, a Gucci és az Yves Saint Laurent is. A járványra azonban nem mint divatmárka reagálnak, tehát kár lenne a logózott, formatervezett maszkokat keresni, mivel az egészségügyi sztenderdekenk megfelelő eszközöket varrnak majd, amint megkapják az engedélyt a gyártásra. 

Apránként érkeznek a hírek, de úgy fest, a luxus világmárkák sem maradnak tétlenek a járványügyi helyzetben, és mindenki olyan területen segít, ahol van már tapasztalata, és kellő infrastruktúrával is rendelkezik. A napokban a Louis Vuitton gyártásáért (is) felelő divatóriás, az LVMH csoport állította át parfümgyártását kézfertőtlenítők készítésére, most a Kering márkái rendezkednek be szabvány egészségügyi maszkok gyártására.

A gyártás még nem indulhatott el, mert engedélyekre várnak, viszont addig sem tétlenkednek: a francia kórházaknak csaknem hárommillió sebészeti maszkot rendeltek Kínából. A csoporthoz tartozó Gucci egymillió sebészeti maszkot, valamint ötvenötezer teljes, tetőtől talpig tartó védőöltözetet szeretne legyártani az olasz egészségügyi dolgozók részére.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash, FourWeekMBA.com)

ysl | arcmaszk | koronajárvány | kering | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

A Dior férfi téli kollekciója a francia stílust ünnepli

Neymar és a Puma olyan kollekciót álmodott meg, aminek minden darabjáért csak rajongani lehet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom