Close
Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Arra kér mindenkit a Kiosk, hogy aki teheti, csatlakozzon a #MOSTfogjunkossze hashtag alatt futó kezdeményezéshez.

A jelenlegi járványügyi helyzetben sokan kerülnek nehéz helyzetbe, rohamosan nőni fog bizonyos szektorokban, főleg a vendéglátásban, a munkanélküliség, de a másik oldalon – például a kiszállításban, raktározásban stb. – biztosan szükség lesz több erőforrásra.

“Mi is szeretnénk segíteni és hasznosítani a rengeteg felszabadult kapacitásunkat, ezért ha bárkinek tudunk – akár tömeges – melegétel-ellátásban hasznára válni, adjatok nekünk munkát és lehetőséget, hogy dolgozóinknak fizetésére bevételt generálhassunk” – írja Facebook-posztjában a Kiosk Pest, egyúttal arra buzdít, minél többen kövessék ezt a példát.

“Kérünk tehát mindenkit, hogy kössük össze a szálakat, jelentkezzen mindenki a #MOSTfogjunkossze hashtag használatával, akinek munkára vagy melegételre van szüksége, vagy – és ők most a legfontosabbak – munkát tudnak felajánlani, jelezze azt a social media felületein!”

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Kiosk)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom