Close
Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Arra kér mindenkit a Kiosk, hogy aki teheti, csatlakozzon a #MOSTfogjunkossze hashtag alatt futó kezdeményezéshez.

A jelenlegi járványügyi helyzetben sokan kerülnek nehéz helyzetbe, rohamosan nőni fog bizonyos szektorokban, főleg a vendéglátásban, a munkanélküliség, de a másik oldalon – például a kiszállításban, raktározásban stb. – biztosan szükség lesz több erőforrásra.

“Mi is szeretnénk segíteni és hasznosítani a rengeteg felszabadult kapacitásunkat, ezért ha bárkinek tudunk – akár tömeges – melegétel-ellátásban hasznára válni, adjatok nekünk munkát és lehetőséget, hogy dolgozóinknak fizetésére bevételt generálhassunk” – írja Facebook-posztjában a Kiosk Pest, egyúttal arra buzdít, minél többen kövessék ezt a példát.

“Kérünk tehát mindenkit, hogy kössük össze a szálakat, jelentkezzen mindenki a #MOSTfogjunkossze hashtag használatával, akinek munkára vagy melegételre van szüksége, vagy – és ők most a legfontosabbak – munkát tudnak felajánlani, jelezze azt a social media felületein!”

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Kiosk)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom