Close
Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Arra kér mindenkit a Kiosk, hogy aki teheti, csatlakozzon a #MOSTfogjunkossze hashtag alatt futó kezdeményezéshez.

A jelenlegi járványügyi helyzetben sokan kerülnek nehéz helyzetbe, rohamosan nőni fog bizonyos szektorokban, főleg a vendéglátásban, a munkanélküliség, de a másik oldalon – például a kiszállításban, raktározásban stb. – biztosan szükség lesz több erőforrásra.

“Mi is szeretnénk segíteni és hasznosítani a rengeteg felszabadult kapacitásunkat, ezért ha bárkinek tudunk – akár tömeges – melegétel-ellátásban hasznára válni, adjatok nekünk munkát és lehetőséget, hogy dolgozóinknak fizetésére bevételt generálhassunk” – írja Facebook-posztjában a Kiosk Pest, egyúttal arra buzdít, minél többen kövessék ezt a példát.

“Kérünk tehát mindenkit, hogy kössük össze a szálakat, jelentkezzen mindenki a #MOSTfogjunkossze hashtag használatával, akinek munkára vagy melegételre van szüksége, vagy – és ők most a legfontosabbak – munkát tudnak felajánlani, jelezze azt a social media felületein!”

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Kiosk)

kiosk | #MOSTfogjunkossze | ételszállítás | étterem | összefogás

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram