Close
Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Arra számítunk, hogy lesznek hasonló lépések más éttermektől is a következő napokban.

A Textúra a Michelin-csillagos Borkonyha kistestvére, és ugyan nincsen csillaga, de akkor is a főváros egyik legjobb éttermének számít. A kialakult helyzet és a visszaesett foglalások miatt sajnos bezárnak egy időre. A bejelentést az étterem vezetői a Facebook-oldalukon tették közzé.

“Kedves Vendégünk, Barátunk!

Szomorúan írjuk, hogy Textúra éttermünket a koronavírus által kialakult helyzet miatt, jövő hét hétfőn (03.16.) terveink szerint, másfél hónapra bezárjuk. Bízunk benne, hogy csapatunkkal ilyen vidáman nyithatjuk az ajtókat és a teraszunkat május elején.

Megértésükkel számolva,
Sárközi Ákos, Horváth Tamás, Kalocsai Zoltán”

Tegnap a Fausto étterem tulajdonosai döntöttek hasonlóképpen.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:
FOLYTASD EZZEL
Ez a csokoládés babkakoszorú a legjobb, ami egy esős napon történhet veled
Snoop Dogg és Martha Stewart közös műsorral készül Halloweenre
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom