Close
Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Arra számítunk, hogy lesznek hasonló lépések más éttermektől is a következő napokban.

A Textúra a Michelin-csillagos Borkonyha kistestvére, és ugyan nincsen csillaga, de akkor is a főváros egyik legjobb éttermének számít. A kialakult helyzet és a visszaesett foglalások miatt sajnos bezárnak egy időre. A bejelentést az étterem vezetői a Facebook-oldalukon tették közzé.

“Kedves Vendégünk, Barátunk!

Szomorúan írjuk, hogy Textúra éttermünket a koronavírus által kialakult helyzet miatt, jövő hét hétfőn (03.16.) terveink szerint, másfél hónapra bezárjuk. Bízunk benne, hogy csapatunkkal ilyen vidáman nyithatjuk az ajtókat és a teraszunkat május elején.

Megértésükkel számolva,
Sárközi Ákos, Horváth Tamás, Kalocsai Zoltán”

Tegnap a Fausto étterem tulajdonosai döntöttek hasonlóképpen.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:
Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom