Close
Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Arra számítunk, hogy lesznek hasonló lépések más éttermektől is a következő napokban.

A Textúra a Michelin-csillagos Borkonyha kistestvére, és ugyan nincsen csillaga, de akkor is a főváros egyik legjobb éttermének számít. A kialakult helyzet és a visszaesett foglalások miatt sajnos bezárnak egy időre. A bejelentést az étterem vezetői a Facebook-oldalukon tették közzé.

“Kedves Vendégünk, Barátunk!

Szomorúan írjuk, hogy Textúra éttermünket a koronavírus által kialakult helyzet miatt, jövő hét hétfőn (03.16.) terveink szerint, másfél hónapra bezárjuk. Bízunk benne, hogy csapatunkkal ilyen vidáman nyithatjuk az ajtókat és a teraszunkat május elején.

Megértésükkel számolva,
Sárközi Ákos, Horváth Tamás, Kalocsai Zoltán”

Tegnap a Fausto étterem tulajdonosai döntöttek hasonlóképpen.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:
A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom