Close
A divatipar egyik óriása rendhagyó módon kezeli a víruskrízist

A divatipar egyik óriása rendhagyó módon kezeli a víruskrízist

A Louis Vuittonról a méregdrága kofferek, a Diorról az elegáns kosztümök jutnak eszünkbe. A két híres világmárkát is vezető LVMH bejelentette, hogy mostantól gyáraikban a parfümök helyett inkább kézfertőtlenítőket gyártanak. 

Heti tizenkét tonnányi kézfertőtlenítőt tudnak előállítani az illatszerkészítő gyárakban, a fertőtlenítőket pedig a francia kórházaknak adományozzák. Példátlan lépés ez egy divatóriástól. Természetesen azok közül, akik megtehetik, egyre többen csatlakoznak valamilyen társadalmi szerepvállalással kapcsolatos kampányhoz, netán maguk indítják el azt.

Donatella és Allegra Versace például kétszázezer eurót adományoztak a milánói San Raffaele kórháznak, amely az összeget a COVID–19 intenzív kezelésére használja fel.

Szép cselekedetek ezek, pláne az olyan szereplőktől, akikre nem is számítottunk volna.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

pandemic | koronajárvány | divatipar | louis vuitton | kézferőtlenítő

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram