Close
A divatipar egyik óriása rendhagyó módon kezeli a víruskrízist

A divatipar egyik óriása rendhagyó módon kezeli a víruskrízist

A Louis Vuittonról a méregdrága kofferek, a Diorról az elegáns kosztümök jutnak eszünkbe. A két híres világmárkát is vezető LVMH bejelentette, hogy mostantól gyáraikban a parfümök helyett inkább kézfertőtlenítőket gyártanak. 

Heti tizenkét tonnányi kézfertőtlenítőt tudnak előállítani az illatszerkészítő gyárakban, a fertőtlenítőket pedig a francia kórházaknak adományozzák. Példátlan lépés ez egy divatóriástól. Természetesen azok közül, akik megtehetik, egyre többen csatlakoznak valamilyen társadalmi szerepvállalással kapcsolatos kampányhoz, netán maguk indítják el azt.

Donatella és Allegra Versace például kétszázezer eurót adományoztak a milánói San Raffaele kórháznak, amely az összeget a COVID–19 intenzív kezelésére használja fel.

Szép cselekedetek ezek, pláne az olyan szereplőktől, akikre nem is számítottunk volna.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:
A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom