Close
Harry Styles és a Gucci új kollekcióját csak imádni lehet

Harry Styles és a Gucci új kollekcióját csak imádni lehet

Az énekes kollekcióját a vintázs hangulat járja át.

Harry Styles és a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele egy új kollekcióval ünnepli meg barátságukat. Nem ez az első alkalom a világsztár és a luxusmárka együttműködésére, 2018-ban a Beloved bag kampányban, tavaly pedig egy Styles és Michele neveinek kezdőbetűit ötvöző ruhagyűjteményt dobtak a piacra.

A HA HA HA kollekció darabjai 235 és 4200 dollár között mozognak,

azaz a legolcsóbb darabok már 95 ezer forinttól elérhetők, a legdrágábbakért azonban közel 1,7 millió forintot is fizethetnek az énekes rajongói.

A Harry Styles közreműködésével megálmodott ruhákban

visszaköszön az énekes-színész játékos, bohém stílusa, amikhez látványos nyomatok és vintázs ihletésű vonalvezetések társultak.

A kollekcióban megtalálhatóak kabátok és nadrágok kockás és halszálkás kivitelben, mellények, csíkos és grafikus elemeket magukon viselő pólók, bő farmerek, sapkák, csokornyakkendők, túlméretezett napszemüvegek és virágmintás selyemsálak.

A fotókon és a kampányhoz tartozó videóban a 28 éves szupersztár

a férfias hiúságot mutatja be mindenféle képmutatás és konvenció által diktált hamisság nélkül.

Styles humorosan pózol a hétköznapi életből vett kiegészítők előtt, így egy zöld bőrkanapéval, egy magas, cserepes növénnyel vagy éppen egy matraccal.

Harry Styles a kollekcióval kapcsolatban úgy fogalmazott, örül, hogy életre kelt a projekt. Évek óta ismeri Alessandro Michelét és mindig is inspirálta őt a munkája, éppen ezért nagyon különleges volt számára ez az együttműködés.

(Forrás: RobbReport, fotók: Gucci)

luxusrmáka | harry styles | gucci | kollaboráció

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram