Close
Ryan Gosling egy raklapnyi Gucci-táskával szökik a világ végére

Ryan Gosling egy raklapnyi Gucci-táskával szökik a világ végére

A hollywoodi világsztár nem gyakran köt együttműködéseket nagy, nemzetközi divatházakkal, a Guccinak azonban mégis sikerült leigazolnia őt legújabb kampánya arcának.

Ryan Gosling az elmúlt néhány hónapban világkörüli turnén vett részt, hogy népszerűsítse legújabb filmjét, A szürke embert, emellett pedig Margot Robbie-val közös Barbie film promotálásában is részt vett. Legyen szó A szürke emberrel kapcsolatos interjúkról, vagy a londoni vörös szőnyeges megjelenésén viselt egyedi, pasztellrózsaszín öltönyről,

a közös nevező a Gucci volt.

Most pedig a divatház Valiria kampányában is debütálhatott, hogy terméknagykövete legyen a Gucci poggyászainak. A reklámfotókon Gosling a tengerparton heverészik, egy pickup-on pihen, vagy éppen

egy motelszobában nosztalgiázik tetemes mennyiségű Gucci táska társaságában.

A kampányt Glen Luchford, a Gucci kreatív igazgatójának, Alessandro Michele-nek a közeli munkatársa készítette. A reklámfotókon Gosling ugyanazt a retró ihletésű öltönyöt és inget viseli, mint amilyenben eddig egész évben látható volt.

(Forrás: Boss Hunting, fotók: Gucci)

gucci | ryan gosling | luxusmárka | divat | divatház

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram