Close
Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Az új Gucci Resort Collection a legnépszerűbb tengerparti úti célokból merített ihletet Míkonosztól Cannes-on át egészen Miamiig, hogy nyári kiegészítőkben öltsenek testet. A kollekcióban táskák, napszemüvegek, sapkák, strandtakarók találhatók, amelyek egytől egyig a stílusos utazást hirdetik.

A Gucci nyári Resort kollekciójában a divatház ikonikus olasz stílusa találkozik a tengerparti hangulattal, hogy egy könnyed, mégis elegáns kiegészítő-gyűjteményt hozzanak létre. A táskák, sapkák és strandlepedők mindegyike vidám színkombinációkban pompázik,

a napszemüvegek pedig már-már a merész kategóriába tartoznak.

Kiemelkedik a kollekcióból az az akvamarin napszemüveg, amelyhez sárga, áttetsző keretet társítottak, de igazán figyelemre méltóak a narancs és zöld árnyalatú, kézműves anyagokból készült táskák is, amelyek

az önfeledt és gondtalan nyári kikapcsolódást hirdetik.

Az élénk színek tökéletes hátteret biztosítanak a Gucci ikonikus GG monogramjának is. Az egyes árnyalatok az ihletet adó városok vibráló kultúráját is szimbolizálják, legyen szó Cannes-ról, Capriról, Marbella-ról vagy Míkonoszról.

A kollekció a Gucci weboldala mellett a tengerparti szpotok által ihletett különleges pop-up boltokban lesznek majd elérhetők.

(Forrás: Haute Living, fotók: Gucci)

divat | kiegészítő | gucci | napszemüveg | táska

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram