Így néznek ki a legnépszerűbb úti célok, ha Gucci táskaként öltenek testet

Az új Gucci Resort Collection a legnépszerűbb tengerparti úti célokból merített ihletet Míkonosztól Cannes-on át egészen Miamiig, hogy nyári kiegészítőkben öltsenek testet. A kollekcióban táskák, napszemüvegek, sapkák, strandtakarók találhatók, amelyek egytől egyig a stílusos utazást hirdetik.

A Gucci nyári Resort kollekciójában a divatház ikonikus olasz stílusa találkozik a tengerparti hangulattal, hogy egy könnyed, mégis elegáns kiegészítő-gyűjteményt hozzanak létre. A táskák, sapkák és strandlepedők mindegyike vidám színkombinációkban pompázik,

a napszemüvegek pedig már-már a merész kategóriába tartoznak.

Kiemelkedik a kollekcióból az az akvamarin napszemüveg, amelyhez sárga, áttetsző keretet társítottak, de igazán figyelemre méltóak a narancs és zöld árnyalatú, kézműves anyagokból készült táskák is, amelyek

az önfeledt és gondtalan nyári kikapcsolódást hirdetik.

Az élénk színek tökéletes hátteret biztosítanak a Gucci ikonikus GG monogramjának is. Az egyes árnyalatok az ihletet adó városok vibráló kultúráját is szimbolizálják, legyen szó Cannes-ról, Capriról, Marbella-ról vagy Míkonoszról.

A kollekció a Gucci weboldala mellett a tengerparti szpotok által ihletett különleges pop-up boltokban lesznek majd elérhetők.

(Forrás: Haute Living, fotók: Gucci)

gucci | táska | napszemüveg | kiegészítő | divat

FOLYTASD EZZEL

Az esszenciális luxust és a tudatos egyszerűséget hirdeti ez a ruhakollekció

Híres magyar grófnő inspirálta kollekciót mutatott be a Pelso

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram