Close
Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Gordon Ramsay étterem-hálózata nyolcmillió eurót és mintegy háromszáz alkalmazottat veszített.

A világhírű séf 2021 augusztusától nyolcmillió eurót, azaz körülbelül

3,1 milliárd forintot bukott az elszálló infláció miatt.

A kihívások sora azonban még mindig nem ért véget, mivel az infláció továbbra is nő, a fogyasztói kiadások csökkennek, az ellátási láncban problémák vannak, az élelmiszerárak pedig megnőttek.

A Bank of England ráadásul arra is felhívta a figyelmet, hogy 2022 negyedik negyedévében

az Egyesült Királyságot recesszió sújtja majd elsősorban az emelkedő energiaköltségek és a megrendült fogyasztói bizalom miatt.

A csoport veszteségek ellensúlyozása érdekében akár húsz százalékkal is csökkenti az árrést úgy, hogy a lehető leginkább visszafogják a költségeket és az étterem-hálózat vezetésének a fizetését is jócskán visszavágják.

Mint ismert, Gordon Ramsay Restaurant Group harmincöt egyesült királyságbeli és tizenhárom tengerentúli egységet üzemeltet.

(Forrás: Finedining Lovers, fotó: Getty Images)

Gordon Ramsay | infláció | vendéglátóipar | veszteség

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram