Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Gordon Ramsay étterem-hálózata nyolcmillió eurót és mintegy háromszáz alkalmazottat veszített.

A világhírű séf 2021 augusztusától nyolcmillió eurót, azaz körülbelül

3,1 milliárd forintot bukott az elszálló infláció miatt.

A kihívások sora azonban még mindig nem ért véget, mivel az infláció továbbra is nő, a fogyasztói kiadások csökkennek, az ellátási láncban problémák vannak, az élelmiszerárak pedig megnőttek.

A Bank of England ráadásul arra is felhívta a figyelmet, hogy 2022 negyedik negyedévében

az Egyesült Királyságot recesszió sújtja majd elsősorban az emelkedő energiaköltségek és a megrendült fogyasztói bizalom miatt.

A csoport veszteségek ellensúlyozása érdekében akár húsz százalékkal is csökkenti az árrést úgy, hogy a lehető leginkább visszafogják a költségeket és az étterem-hálózat vezetésének a fizetését is jócskán visszavágják.

Mint ismert, Gordon Ramsay Restaurant Group harmincöt egyesült királyságbeli és tizenhárom tengerentúli egységet üzemeltet.

(Forrás: Finedining Lovers, fotó: Getty Images)

veszteség | Gordon Ramsay | infláció | vendéglátóipar

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom