Close
Ilyet se láttunk még – Hátiváza forradalmasítja a virágvásárlást!

Ilyet se láttunk még – Hátiváza forradalmasítja a virágvásárlást!

Egy szlovák dizájner egyedülálló megoldásának köszönhetően mostantól nem kell attól tartanunk, hogy a vágott virágaink elhervadnak, mire hazaérünk velük.

Evgeniia Kazarezova szlovák tervező háton hordható vázát alkotott, amely lehetővé teszi, hogy virácsokrainkat bárhová magunkkal vigyük.

A váza homokszínű, belül fehér mázzal van kikenve, így tartja magában a vizet.

Az agyagból készült vázát bőr hevederekkel rögzíthetjük a testünkre, natúr megjelenése pedig az ember és a természet közötti kapcsolatot szimbolizálja.

A dizájnerdarab egyszerre ikonikus tárgy és divatkiegészítő. A váza formája azt idézi meg, ahogy az ember bezárja a tenyerét, hogy visszatartsa az abba merített vizet. Ez szintén ráerősít a természettel való szimbiózisra.

Berlini dizájnerhallgatók, Lobke Beckfeld és Johanna Hehemeyer-Cürten pedig kifejlesztettek egy áttetsző, főként gyümölcsök héjából készült anyagot, amely táskák előállítására is alkalmas. Ráadásul, ha már nincs rá szükség, az innovatív kiegészítő egyszerűen feloldható a vízben is.

(Fotók: Tatiana Illarionova)

kortárs | vásárlás | virág | dizájn | váza

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom