Close
Ilyet se láttunk még – Hátiváza forradalmasítja a virágvásárlást!

Ilyet se láttunk még – Hátiváza forradalmasítja a virágvásárlást!

Egy szlovák dizájner egyedülálló megoldásának köszönhetően mostantól nem kell attól tartanunk, hogy a vágott virágaink elhervadnak, mire hazaérünk velük.

Evgeniia Kazarezova szlovák tervező háton hordható vázát alkotott, amely lehetővé teszi, hogy virácsokrainkat bárhová magunkkal vigyük.

A váza homokszínű, belül fehér mázzal van kikenve, így tartja magában a vizet.

Az agyagból készült vázát bőr hevederekkel rögzíthetjük a testünkre, natúr megjelenése pedig az ember és a természet közötti kapcsolatot szimbolizálja.

A dizájnerdarab egyszerre ikonikus tárgy és divatkiegészítő. A váza formája azt idézi meg, ahogy az ember bezárja a tenyerét, hogy visszatartsa az abba merített vizet. Ez szintén ráerősít a természettel való szimbiózisra.

Berlini dizájnerhallgatók, Lobke Beckfeld és Johanna Hehemeyer-Cürten pedig kifejlesztettek egy áttetsző, főként gyümölcsök héjából készült anyagot, amely táskák előállítására is alkalmas. Ráadásul, ha már nincs rá szükség, az innovatív kiegészítő egyszerűen feloldható a vízben is.

(Fotók: Tatiana Illarionova)

FOLYTASD EZZEL
Látványos zebrákat festenek London utcáira
Méregdrága aranyszobor készült egy avokádós bagelről
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom