Close
Ilyet se láttunk még – Hátiváza forradalmasítja a virágvásárlást!

Ilyet se láttunk még – Hátiváza forradalmasítja a virágvásárlást!

Egy szlovák dizájner egyedülálló megoldásának köszönhetően mostantól nem kell attól tartanunk, hogy a vágott virágaink elhervadnak, mire hazaérünk velük.

Evgeniia Kazarezova szlovák tervező háton hordható vázát alkotott, amely lehetővé teszi, hogy virácsokrainkat bárhová magunkkal vigyük.

A váza homokszínű, belül fehér mázzal van kikenve, így tartja magában a vizet.

Az agyagból készült vázát bőr hevederekkel rögzíthetjük a testünkre, natúr megjelenése pedig az ember és a természet közötti kapcsolatot szimbolizálja.

A dizájnerdarab egyszerre ikonikus tárgy és divatkiegészítő. A váza formája azt idézi meg, ahogy az ember bezárja a tenyerét, hogy visszatartsa az abba merített vizet. Ez szintén ráerősít a természettel való szimbiózisra.

Berlini dizájnerhallgatók, Lobke Beckfeld és Johanna Hehemeyer-Cürten pedig kifejlesztettek egy áttetsző, főként gyümölcsök héjából készült anyagot, amely táskák előállítására is alkalmas. Ráadásul, ha már nincs rá szükség, az innovatív kiegészítő egyszerűen feloldható a vízben is.

(Fotók: Tatiana Illarionova)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy erdőtűz-biztos múzeum, ha Ausztráliában épül fel
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom