Close
Egészen félelmetes hegyekben állnak az elkavart poggyászok a Heathrow-n

Egészen félelmetes hegyekben állnak az elkavart poggyászok a Heathrow-n

Elveszett poggyászok temetője lett London egyik legnagyobb reptere.

Félelmetes halmokban állnak, vagy inkább végtelen poggyásszőnyegként borítják el Heathrow-n a repteret a reptéri alkalmazottak által elkavart poggyászok.

A több száz (vagy a képek alapján az ezres nagyságrendet is megkockáztatjuk) gazdátlan csomagra a reptéri igazgatóság a kisebb technikai fennakadás jelzőt használta (el sem merjük képzelni a nagyobbat), a káosz felszámolása pedig több napig is eltarthat.

A csomagkezelő rendszer technikai gondjaiból keletkező bőröndkavalkádot pedig ABC-sorrendbe helyezéssel igyekeznek manuálisan megoldani. Elég brutális látvány!

(Forrás: DailyMail)

reptér | poggyász | heathrow | london | repülőtér

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram