Close
Egészen félelmetes hegyekben állnak az elkavart poggyászok a Heathrow-n

Egészen félelmetes hegyekben állnak az elkavart poggyászok a Heathrow-n

Elveszett poggyászok temetője lett London egyik legnagyobb reptere.

Félelmetes halmokban állnak, vagy inkább végtelen poggyásszőnyegként borítják el Heathrow-n a repteret a reptéri alkalmazottak által elkavart poggyászok.

A több száz (vagy a képek alapján az ezres nagyságrendet is megkockáztatjuk) gazdátlan csomagra a reptéri igazgatóság a kisebb technikai fennakadás jelzőt használta (el sem merjük képzelni a nagyobbat), a káosz felszámolása pedig több napig is eltarthat.

A csomagkezelő rendszer technikai gondjaiból keletkező bőröndkavalkádot pedig ABC-sorrendbe helyezéssel igyekeznek manuálisan megoldani. Elég brutális látvány!

(Forrás: DailyMail)

repülőtér | reptér | london | káosz | csomag

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom