Close
Az elmúlt évek legjobb hegyifilmjeit is megnézhetjük online, a kanapéról

Az elmúlt évek legjobb hegyifilmjeit is megnézhetjük online, a kanapéról

Számos filmfesztivált fújtak le a koronavírus miatt, a Banff 2020 mozivetítéseit sem tartják meg. Kitaláltak viszont helyette egy online formátumot: ha hiányoznak a hegyek, a kihívás, vagy csak laikusként szeretnénk elképesztően látványos és kalandos filmeket nézni, akkor most több mint huszonnégy órányi anyagot biztosítanak nekünk a fesztivál szervezői.

Közel ezerhétszáz percnyi kaland, nevetés és igazi inspiráció. A Banff Budapest Filmarchívumban online, magyar felirattal nézhetjük meg a 2020-as műsort és az elmúlt hét évben a budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválon vetített filmeket. A 180-300 perces Banff filmprogramokat egyben, részletekben vagy a lejátszási listából kiválasztva is megnézhetjük. Olyan nagy sztorikat, mint a Kadoma, a The Great Alone, az On the Trail of Genghis Khan vagy a Cerro Torre: egy hógolyó esélye a pokolban.

Azokra, akik már előre megvásárolták a jegyet a Corvin moziba, VIP-tagság vár, egészen két hónapig, melynek részleteit is megtalálhatjuk a honlapon.

A szervezők, ha még nem is rendes, mozis élményként, de szeretnének inspirációt nyújtani mindazoknak, akik eleve hegyi emberek, vagy a huzamos bezártság miatt majd azzá válnak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom