Close
Az elmúlt évek legjobb hegyifilmjeit is megnézhetjük online, a kanapéról

Az elmúlt évek legjobb hegyifilmjeit is megnézhetjük online, a kanapéról

Számos filmfesztivált fújtak le a koronavírus miatt, a Banff 2020 mozivetítéseit sem tartják meg. Kitaláltak viszont helyette egy online formátumot: ha hiányoznak a hegyek, a kihívás, vagy csak laikusként szeretnénk elképesztően látványos és kalandos filmeket nézni, akkor most több mint huszonnégy órányi anyagot biztosítanak nekünk a fesztivál szervezői.

Közel ezerhétszáz percnyi kaland, nevetés és igazi inspiráció. A Banff Budapest Filmarchívumban online, magyar felirattal nézhetjük meg a 2020-as műsort és az elmúlt hét évben a budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválon vetített filmeket. A 180-300 perces Banff filmprogramokat egyben, részletekben vagy a lejátszási listából kiválasztva is megnézhetjük. Olyan nagy sztorikat, mint a Kadoma, a The Great Alone, az On the Trail of Genghis Khan vagy a Cerro Torre: egy hógolyó esélye a pokolban.

Azokra, akik már előre megvásárolták a jegyet a Corvin moziba, VIP-tagság vár, egészen két hónapig, melynek részleteit is megtalálhatjuk a honlapon.

A szervezők, ha még nem is rendes, mozis élményként, de szeretnének inspirációt nyújtani mindazoknak, akik eleve hegyi emberek, vagy a huzamos bezártság miatt majd azzá válnak.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Getty Images)

hegymászás | nagy sztori | online filmfesztivál | alaptábor | hegyek

FOLYTASD EZZEL

Kiakadtak a budapestiek az idei adventi villamoson

Ezekben a városokban garantáltan magával ragad a karácsonyi hangulat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram