Close
Hétfőtől szigorítja a beutazást Ausztria

Hétfőtől szigorítja a beutazást Ausztria

Magyarországra nem vonatkoznak az új szabályok.

A beutazási korlátozások azokra vonatkoznak, akik a koronavírus-járvány szempontjából kockázatot jelentő harminckét ország valamelyikéből kívánnak visszatérni Ausztriába.

A visszatérőknek rendelkezniük kell egy hetvenkét órásnál nem régebbi negatív PCR-teszttel. Annak hiányában házi karanténkötelezettségnek kell eleget tenniük.

A karanténban lévők kötelesek negyvennyolc órán belül saját költségükre elvégeztetni a koronavírus-tesztet.

Azok, akik ezt elmulasztják, akár 1450 euró pénzbírságra is számíthatnak.

Magyarország a koronavírus-járvány szempontjából stabil országnak számít, ezért továbbra is korlátozások nélkül lehet beutazni onnan Ausztriába.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom