Close
Itt az embert eltiporni akarják, ott az ellenkezőjét – Hlatky-Schlichter Hubert-podcast

Hlatky-Schlichter Hubertet a legegyszerűbben étteremtulajdonosként jellemezhetnénk, de szerintem a helyzet nem ilyen egyszerű. Hubert jótékonykodó filantróp és megátalkodott pozitivista, aki az elmúlt években igazi véleményvezérré vált. A Kiosk és a Michelin-csillagos Babel éttermek alapítójával beszélgetve arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen érzés padlót fogni, majd felállni onnan, miért költözött a férjével Svédországba, mire elég 70 millió, és hogy tud nyugodt maradni, amikor hétszeres gázszámla érkezik az éttermébe? A lejátszás ikonra kattintva kiderül.

michelin-csillag | kiosk | hlatky-schlichter hubert | babel | podcast

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Én azt gondolom, hogy rengeteg hibám van – Szilágyi Áron-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom