Hogyan működnek a B Consulting okos távfelügyeleti rendszerei?

A biztonságtechnikára sokan tekintenek konzervatív iparágként, miközben rengeteg digitalizált megoldás elérhető ma már. Az okos távfelügyeleti rendszer elengedhetetlen biztonsági eszköz, amivel automatizálhatók a folyamatok, és minimalizálható a szükséges élőerő. Érdemes már a tervezés során olyan eszközöket előnyben részesíteni, amelyek megfelelnek a 21. század követelményeinek. Bemutatjuk, mi jellemzi a B Consulting okos távfelügyeleti rendszereit!

B Guard Basic

A B Guard Basic egy klasszikus távfelügyeleti szolgáltatás, amely cégek és telephelyek védelmére, felügyeletére alkalmas. A rendszer részét képezi egy tűzjelző-, beléptető-, behatolásjelző- és videórendszer.

Illetéktelen behatolás esetén a rendszer jelez, így a diszpécserek az intézkedési rend és a beérkező információk alapján azonnal hatékonyan járnak el. Értesítik az illetékes személyeket, valamint a hatóságokat. A teljes folyamatot pedig a rendszert támogató szoftver segíti.

Tűz esetén a folyamat hasonlóan zajlik. A B Consulting kizárólag engedélyezett és minősített átjelző-készülékeket telepít, amelyek riasztását azonnal továbbítják a megfelelő hatóságok felé.

A biztonsági rendszer fontos részét képezi az intelligens videórendszer is, amely amellett, hogy folyamatosan rögzít, a riasztás pillanatában kameraképeket küld a diszpécsereknek. A szolgáltatás részeként bűncselekmény gyanúja esetén a felvételeket adathordozóra másolják, és eljuttatják az illetékes hatóságok részére.

B Guard Smart

A B Guard Smart egy integrált vagyonvédelmi rendszer. Abban különbözik az előző típustól, hogy a megfelelő védelemért nemcsak a klasszikus jelzőrendszerek és diszpécserek felelnek, hanem a mesterséges intelligencia és algoritmusok is.

Riasztás esetén a diszpécserek ennél a rendszernél is biztosítják az azonnali és hatékony intézkedést. Emellett azonban a telepített modulok együttműködve gondoskodnak a kényelemről, hatékonyságról és magas fokú biztonságról.

A rendszer további előnye, hogy gazdaságos, hiszen akár teljesen kiváltja az élőerőt. Hosszú távon pedig teljesen megtérül még egy újonnan telepített rendszer is.

B Guard IoT

A korszerű biztonságtechnika nemcsak a telephelyek és épületek, hanem a gépek és rendszerek  felügyeletét is lefedi. A B Guard IoT jelzést ad egy-egy célgép esetleges hibájáról, a hűtőház megemelkedett hőmérsékletéről, vagy egy kulcsfolyamat leállásáról.

A B Guard Basic, Smart és IOT típusú rendszerek rugalmas megoldásokat kínálnak a hagyományos távfelügyelettől a telephely és objektum felügyeletén át az ipari és technológiai rendszerek figyeléséig, biztosítva a maximális biztonságot és hatékonyságot az üzemeltető számára.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom