Hogyan tehetjük még emlékezetesebbé a baba érkezését?

Egy gyermek érkezése minden ember életében az a pillanat, ami meghatározza az egész életét. Így nem is csoda, ha állandóan keressük azokat a dolgokat, amik méltó módon örökítik meg a legszebb pillanatokat.

 

Az új élet születése előtt is számos olyan perc lehet a várandósság alatt, amit szeretnénk megőrizni emlékezetünkben. Ehhez viszont szükségünk van bizonyos tárgyakra is: albumokra, fényképekre és más egyéb kedves dolgokra.

 

Mi a legfelkapottabb emléktárgy, ami “nélkülözhetetlen”?

 

A myprintpix.hu babaköszöntő kártyái olyan emlékeket őrizhet meg nekünk, amit büszkén tehetünk ki a polcra. És nem csak a polcra! Mindenesetre a választékban rengeteg ötlettel találkozhatunk. Ami viszont biztos, hogy ezt meg kell rendelni! Legalábbis belőlünk ezt az érzést váltotta ki a baba várva várt megérkezésének ünnepléséről beszélgetve.

 

Minden olyan pillanat, ami másodpercek alatt képes elszállni, nagyon jellemző a babákra – ezt minden szülő megerősítheti. Gondoljon csak arra, amikor az első mosoly átszalad az imádnivaló arcocskáján, valóban röpke perc az egész!

 

De egy ilyen köszöntő kártya méltó “lakhelye” lehet például annak is, amikor a baba elhagyja a kórház kapuit, vagy az, amikor első alkalommal fektetjük be a saját ágyacskájába a picit.

 

Babaváró buli vagy az első szülinap?

 

Mindkettő lehet egy jó alkalom arra, hogy köszöntőkártyán törjük a fejünket. Egyrészt saját használatra is készíthetünk ilyen kártyákat, másrészt meglephetjük vele a nagyszülőket is vagy a barátokat. Így ők is eltehetik azt a pillanatot, ami az egész életükre hatással lesz.

 

A babaváró buli meghívójaként is szuper lehetőséget jelenthet a “Megérkeztem kártya”, ami akár minden meghívott számára egy maradandó emlék lehet. Persze nekünk, szülőknek is, de a vendégek is haza vihetik magukkal.

 

Az első szülinap szintén egy olyan mérföldkő a szülők életében, ami megismételhetetlen és pótolhatatlan. Ebből a szempontból szintén meghívó szerepet tölthet be a köszöntőkártya, ami a szülinap közeledtét hirdeti.

 

Hogyan készülhet el a köszöntőkártya?

 

A myprintpix.hu weboldalán egy nagyon egyszerű szerkesztőfelület várja az érdeklődőket. Csak fel kell tölteni a kiválasztott fotókat, ami egy sablon kártya kiválasztása után válik elérhetővé.

 

Minden oldalára saját magunk tudjuk elhelyezni a szöveges tartalmakat, majd szerkeszthetjük is, ráadásul olyan módon, ami a szokványos programokból ismerős. Így tényleg nagyon könnyű.

 

Rengeteg díszítőelem közül választhatunk, hogy még egyedibbé, még személyesebbé tegyük a kártyát. Egy gyors ellenőrzés után pedig a mennyiség, a boríték, és a papír típusa is választható. És irány a kosár…

 

Látogasson el a myprintpix.hu oldalára, és akár egy munkanap alatt elkészülhet a megrendelés, a kész műveket pedig aztán örömmel oszthatja szét az ismerősei között!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A pihenés új értelmet nyer ebben az ötcsillagos szállodában
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom