Close
Úgy mutatták meg a Holdat, ahogyan eddig még soha

Úgy mutatták meg a Holdat, ahogyan eddig még soha

Los Angelesben járunk. Egy fiatalember egy óriási teleszkópot tologat az utcán. Összeszereli a járdán, majd meginvitálja az arra tévedőket, hogy belenézzenek, és megcsodálhassák a Holdat.

A reakciókból ítélve a kráterek közeli látványa egészen bámulatos lehet, mert a próbálkozók arcára egyből kiül a döbbenet. Ilyenkor jövünk rá igazán, milyen picik vagyunk a világegyetemben.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

hold | los angeles | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram