Close
Órákig bírnánk nézni a hópelyhek evolúcióját

Órákig bírnánk nézni a hópelyhek evolúcióját

Még azok is szeretik és csodálják a hópelyhek sokféleségét, akik különösebben nem rajonganak értük. A sokszor csillagra emlékeztető fagyott vízcseppek olyan egyediek, mint az ujjlenyomatok: nincs belőlük két egyforma.

Percek alatt zen állapotba kerülünk ettől a videótól, amiben mikroszkóp alatt figyelhetjük meg a fejlődő hópelyheket. A Snowtime című kisfilm tökéletes aláfestése az Aphex Twin-track.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

hópehely | tél | video | timelapse | hópelyhek

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram