Close
Hátborzongató, ahogy az indiaiak ünneplik a tavaszt, a színeket és az újjászületést

Hátborzongató, ahogy az indiaiak ünneplik a tavaszt, a színeket és az újjászületést

A hindu tavaszköszöntő ünnepről (Holi) nálunk is megemlékeznek különféle színes rendezvényeken, de ami Indiában zajlik ilyenkor, az egy egészen más szint.

Ezrek várnak a vrindavani Banke Bihari templom kapuja előtt, hogy bebocsátást nyerjenek a szentélybe, és amikor ez megtörténik, hisztérikus kiabálás, kántálás és ünneplés veszi kezdetét, miközben virágeső hull az emberekre, akik festékporral szórják és színezett vízzel locsolják egymást.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom