Close
Hihetetlen, de nem Ausztráliában, hanem Amszterdamtól félórára találjuk ezt a beach klubot

Hihetetlen, de nem Ausztráliában, hanem Amszterdamtól félórára találjuk ezt a beach klubot

Bloemendaal aan Zee — kicsit sem hangzik úgy, mint Whitehaven Beach, vagy Surfer’s Paradise. Elképesztő, de ez a rendezvényközpont és beach klub nem az ausztrál partokon van, hanem Hollandiában, félórányi autóútra Amszterdamtól. Ha a jövőbe arra vezetne az utunk, érdemes beiktatni ezt a nyugalmas, esztétikailag a csúcs felé törő kellemes helyet, a Republiek Bloemendaal Beach Club-ot. 

1999 óta, amikor mi, földi halandók még nem tudtuk, mi is az a pop-up jelenség…szóval már ennyire régóta vannak jelen a strandon. Amolyan szezonális társasági központként definiálták magukat, óriási Buddha-szobrokkal, balinéz hangulattal. A tulajdonosok mertek nagyot álmodni három évvel ezelőtt és újrahúzták az egykori trendet — hívogató, stílusos déli tengerpartokat idéző helyet csináltak, megszületett az egész évben elérhető Republiek Bloemendaal Beach Club.

Ehhez két menő holland butikhotel tervezői és üzemeltetői voltak segítségükre.

A benti rész hatszáz négyzetméteres, míg a tágas, tengerre néző terasz körülbelül ezerhatszáz négyzetméteren terül el. Az egész belső tér úgy lett megálmodva, hogy minden asztaltól, minden székből rálátni a végtelen, minden évszakban, napszakban változó tengerre.

A holland partok legjobb konyháját szerették volna üzemeltetni és mára el is érték a céljukat. Pizzákat, faszénen készült húsokat és halakat is rendelhetnek a szerencsések, akik egy délutánra maguk mögött hagyják Amszterdamot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Cool Hunter)

Republiek Bloemendaal | Amszterdam | hollandia | holland tengerpart | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram