Close
Hihetetlen, de nem Ausztráliában, hanem Amszterdamtól félórára találjuk ezt a beach klubot

Hihetetlen, de nem Ausztráliában, hanem Amszterdamtól félórára találjuk ezt a beach klubot

Bloemendaal aan Zee — kicsit sem hangzik úgy, mint Whitehaven Beach, vagy Surfer’s Paradise. Elképesztő, de ez a rendezvényközpont és beach klub nem az ausztrál partokon van, hanem Hollandiában, félórányi autóútra Amszterdamtól. Ha a jövőbe arra vezetne az utunk, érdemes beiktatni ezt a nyugalmas, esztétikailag a csúcs felé törő kellemes helyet, a Republiek Bloemendaal Beach Club-ot. 

1999 óta, amikor mi, földi halandók még nem tudtuk, mi is az a pop-up jelenség…szóval már ennyire régóta vannak jelen a strandon. Amolyan szezonális társasági központként definiálták magukat, óriási Buddha-szobrokkal, balinéz hangulattal. A tulajdonosok mertek nagyot álmodni három évvel ezelőtt és újrahúzták az egykori trendet — hívogató, stílusos déli tengerpartokat idéző helyet csináltak, megszületett az egész évben elérhető Republiek Bloemendaal Beach Club.

Ehhez két menő holland butikhotel tervezői és üzemeltetői voltak segítségükre.

A benti rész hatszáz négyzetméteres, míg a tágas, tengerre néző terasz körülbelül ezerhatszáz négyzetméteren terül el. Az egész belső tér úgy lett megálmodva, hogy minden asztaltól, minden székből rálátni a végtelen, minden évszakban, napszakban változó tengerre.

A holland partok legjobb konyháját szerették volna üzemeltetni és mára el is érték a céljukat. Pizzákat, faszénen készült húsokat és halakat is rendelhetnek a szerencsések, akik egy délutánra maguk mögött hagyják Amszterdamot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Cool Hunter)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy erdőtűz-biztos múzeum, ha Ausztráliában épül fel
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom