Close
Hihetetlen, de nem Ausztráliában, hanem Amszterdamtól félórára találjuk ezt a beach klubot

Hihetetlen, de nem Ausztráliában, hanem Amszterdamtól félórára találjuk ezt a beach klubot

Bloemendaal aan Zee — kicsit sem hangzik úgy, mint Whitehaven Beach, vagy Surfer’s Paradise. Elképesztő, de ez a rendezvényközpont és beach klub nem az ausztrál partokon van, hanem Hollandiában, félórányi autóútra Amszterdamtól. Ha a jövőbe arra vezetne az utunk, érdemes beiktatni ezt a nyugalmas, esztétikailag a csúcs felé törő kellemes helyet, a Republiek Bloemendaal Beach Club-ot. 

1999 óta, amikor mi, földi halandók még nem tudtuk, mi is az a pop-up jelenség…szóval már ennyire régóta vannak jelen a strandon. Amolyan szezonális társasági központként definiálták magukat, óriási Buddha-szobrokkal, balinéz hangulattal. A tulajdonosok mertek nagyot álmodni három évvel ezelőtt és újrahúzták az egykori trendet — hívogató, stílusos déli tengerpartokat idéző helyet csináltak, megszületett az egész évben elérhető Republiek Bloemendaal Beach Club.

Ehhez két menő holland butikhotel tervezői és üzemeltetői voltak segítségükre.

A benti rész hatszáz négyzetméteres, míg a tágas, tengerre néző terasz körülbelül ezerhatszáz négyzetméteren terül el. Az egész belső tér úgy lett megálmodva, hogy minden asztaltól, minden székből rálátni a végtelen, minden évszakban, napszakban változó tengerre.

A holland partok legjobb konyháját szerették volna üzemeltetni és mára el is érték a céljukat. Pizzákat, faszénen készült húsokat és halakat is rendelhetnek a szerencsések, akik egy délutánra maguk mögött hagyják Amszterdamot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Cool Hunter)

FOLYTASD EZZEL
A dizájn ikonjainak termékeire csaphatsz le kedvező áron a héten
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom