Régi és új favoritokkal, és vagány nyári élményekkel nyílik a MÁK szeptember 15-én!
A MÁK idén ünnepelte volna tizedik születésnapját, és ünnepelte is, csak a buli kicsit másképp sikerült a tervezettnél. A márciusi bezárás és két hónap szünet után a csapat fogta magát, lement a Balatonra, és egy food truckból mutatta be a MÁK-életérzést, részben egy teljesen új közönségnek.
A MÁK pop-up óriási siker volt, és jó hír, hogy aki lemaradt róla, az most pótolhatja. Szeptember 15-én Mizsei János séf és csapata újult erővel tér vissza megszokott helyére, a Vigyázó Ferenc utcába, hogy megmutassa: a budapestiekre hangolt skandináv gasztronómiának van létjogosultsága.
Mi változik? Semmi és minden. A konyha filozófiája töretlenül a skandináv gasztronómiai világnézetre épül: természetközeli gondolkodás, kortárs megoldások és feledhetetlen ízek jellemzik. A séf továbbra is kiemelten épít a helyi és szezonális alapanyagokra, valamint a fenntartható fejlődésre, távlati céljai között pedig a farm to table koncepció megvalósítása is előkelő helyen szerepel.
Az étlap struktúráját úgy találta ki, hogy kissé jobban megfeleljen a hazai vendégek szokásainak és elvárásainak: a vendégek ezentúl szabadabb kezet kapnak, és akár a degusztációs menü részleteit is ők állíthatják össze. A kínálat egyik legizgalmasabb része, hogy a nyáron emblematikussá vált balatoni ételek most éttermi környezetben és tálalásban is bizonyítanak. Szóval aki azt hitte, a MÁK-ban sosem fog lángost enni, az tévedett.
A MÁK ebédmenüje is átesett egy kis fazonigazításon, ezentúl egy bővebb étlapról választhatnak a vendégek, és a gyors üzleti ebédek mellett lehetőség lesz a ráérősebb, kötetlenebb élményekre ebédidőben is.
Az ünneplés tehát nem marad el. Már az is maga az ünnep, hogy egy ilyen bizonytalan időszakban a MÁK újra ki tud nyitni, és mind konyhai csapatával, mind a szervizzel a folytatásra tud koncentrálni. Szeptember 15-től tehát újra nyitva a MÁK, és ezzel újabb csúcshellyel gazdagodik a belvárosban nyitva tartó éttermek jelenleg visszafogott palettája.
újranyitás | mák | étterem
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!