Close
Kastélyszálló kertje várja a világ legromantikusabb BBQ-piknikére vágyókat

Kastélyszálló kertje várja a világ legromantikusabb BBQ-piknikére vágyókat

Első pillantásra a Homewood csupán egy angol kastélyszálloda a sok közül, közelebbről megnézve azonban jóval több ennél: a tradíció és a modern művészet találkozása, egy kis humorral és annál több romantikával megspékelve.

A Homewood csodálatosan parkosított kertjében a gyepen sárga tengeralattjáró, medve alakú bokor, a Sue nevű uszkár szobor is helyet kapott, hogy a klasszikus stílusú szálloda komolyságát kissé ellensúlyozzák. A belsőépítészeti megoldásokban is a hagyományok keverednek a 21. századi igényekkel: a világos, letisztult terek falait műalkotások díszítik, a mennyezeten számtalan csillár lóg.

Visszatérve a kertbe, üvegkupolákban foglalhatnak helyet a vendégek, ahol biztonságos körülmények között, a távolságtartást maximálisan betartva fogyaszthatják délutáni teájukat, vagy kortyolhatják a fantasztikus grillételek mellé a pezsgőjüket.

A hőmérséklet-szabályozott üveges terek négy-hat embert tudnak befogadni, és a hét minden napján ebédre, délutáni teára és vacsorára is foglalhatók.

Szintén érdemes megkóstolni az Olio étterem menüjét, amiben mediterrán ételek találhatók meg, kísérőként pedig ajánlott tesztelni a ház saját kertjéből származó alapanyagokból készült ginjét, a Kaleidoscope-ot is.

Az ételeket a parkosított kertben, egy különleges piknik keretében is elfogyaszthatják azok, akik csúcsra járatnák a romantikát.

A szálloda lakosztályai saját pezsgőfürdővel rendelkeznek, a vendégek pedig relaxálás közben a csodálatos panorámában is gyönyörködhetnek. A brit eső sem tudja megtréfálni a látogatókat, hiszen fűtött úszómedence mellett a fedett hidroterápiás medence, a szauna és a gőzfürdő jótékony hatásait is élvezhetik.

Mindössze tízperces autóútra, Bath városában található Homewood testvérszállodája, a The Bird, amely az angol eleganciát ötvözi pimasz színkavalkáddal. A hotelben nincs két egyforma szoba, mindegyik figyelemreméltó funky műalkotásokkal és egyedülálló dizájnnal rendelkezik.

Kicsit más: hat év építkezés és több mint húszmilliárd forintnyi font kellett ahhoz, hogy a Cornwallban lévő Bodmin börtönt modern, hetven szobás szállodává alakítsák. A projekt úgy tűnik, kifizetődik, hiszen az egyedi élményt kínáló szálláshely igazi turistamágnes.

(Fotók: Homewood)

FOLYTASD EZZEL
Lakossági statisztikák ihlették ezeket a 3D-nyomtatott alumíniumszobrokat
Így is kinézhet egy szociális lakásokból álló társasház
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom