Close
Homokdűnék meleg színeibe öltözött ez a csodás holland butikhotel

Homokdűnék meleg színeibe öltözött ez a csodás holland butikhotel

Nem is véletlen, hiszen egy tengerparton van a szálló.

A The Other Season építészstúdió tervezte meg a holland Strandhotel Zoomers enteriőrjét, melyben a sós vizek helyett inkább a tengerparti dűnék homokja inspirálta őket. A terekben így elképesztően otthonos, földközeli, meleg és természetes a hangulat: homokos-bézs tónusok, bambuszok és fehér részletek adják a butikhotel szobáinak színpalettáját.

A szállóban tizenkét szoba található; a kisebb szobákból a dűnékre lehet látni, míg a nagyobb szobákból a nyugtató hullámokat nézhetik a vendégek. Mindegyik szoba és lakosztály olyan, mintha egy apró lakás lenne: hihetetlenül otthonos, hívogató, meleg és stílusos az összes tér. Az építészek mindezt úgy fogalmazták meg, hogy

az épület külsejére és a hotel körüli környezetre reflektál a belső: egyszerű, letisztult, gyönyörű nüanszokkal a színválasztásban, amely hívogat és megnyugtat.

Mindemellett viszont cseppet sem unalmas egyik tér sem; nem egy kedvesen elütő megoldást is elhelyeztek a tervezők, például túlméretezett lámpákat vagy épp kagyló alakú díszeket és dizájnervázákat.

Szívesen hallgatnánk itt a homok közt játszó finom tengeri szelet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Other Season & One Two Studio

homok | hotel | butikhotel | tenger | dűne

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram