Close
Homokdűnék meleg színeibe öltözött ez a csodás holland butikhotel

Homokdűnék meleg színeibe öltözött ez a csodás holland butikhotel

Nem is véletlen, hiszen egy tengerparton van a szálló.

A The Other Season építészstúdió tervezte meg a holland Strandhotel Zoomers enteriőrjét, melyben a sós vizek helyett inkább a tengerparti dűnék homokja inspirálta őket. A terekben így elképesztően otthonos, földközeli, meleg és természetes a hangulat: homokos-bézs tónusok, bambuszok és fehér részletek adják a butikhotel szobáinak színpalettáját.

A szállóban tizenkét szoba található; a kisebb szobákból a dűnékre lehet látni, míg a nagyobb szobákból a nyugtató hullámokat nézhetik a vendégek. Mindegyik szoba és lakosztály olyan, mintha egy apró lakás lenne: hihetetlenül otthonos, hívogató, meleg és stílusos az összes tér. Az építészek mindezt úgy fogalmazták meg, hogy

az épület külsejére és a hotel körüli környezetre reflektál a belső: egyszerű, letisztult, gyönyörű nüanszokkal a színválasztásban, amely hívogat és megnyugtat.

Mindemellett viszont cseppet sem unalmas egyik tér sem; nem egy kedvesen elütő megoldást is elhelyeztek a tervezők, például túlméretezett lámpákat vagy épp kagyló alakú díszeket és dizájnervázákat.

Szívesen hallgatnánk itt a homok közt játszó finom tengeri szelet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: The Other Season & One Two Studio

FOLYTASD EZZEL
Hajó alakú hálószobája van ennek a gyönyörű kanadai háznak
Ez a rendőrőrsből lett luxusszálloda nyerte el a rangos építészeti díjat
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom