Close
Zseniális videóval ünnepli a hongkongi balett negyvenedik évfordulóját

Zseniális videóval ünnepli a hongkongi balett negyvenedik évfordulóját

Színorgia, modernitás, humor, fiatalság – tökéletes a hongkongi balettintézet videója.

Csodálatosan kreatív videót rakott össze két percben a Hong Kong Ballet csapata az intézet fennállásának negyvenedik évfordulójára. Habár idén már a negyvenegyedik születésnapjukat ünneplik, a videó máig az intézet egyik fő promóciója, és a HK40 logóval még láthatjuk, hogy a negyvenedik évforduló még most is bőven kitart.

A videóban egyesülnek a klasszikussal kevert kortárs elemek, a kicsit túlzó humor, az egyedi színvilág és a filmes kompozíciók – no és természetesen a gyönyörű balettmozdulatok. Egyszóval a videó megmutatja, mennyire nem poros és unalmas, hanem jelen idejű, vidám, izgalmas és csodás dolog a balett, amit érdemes ünnepelni.

Ez is érdekelhet:

hong kong ballet | hk40 | video | hongkong | balett

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram