Close
A sivatag végtelenjébe csábít a COS legújabb kollekciója

A sivatag végtelenjébe csábít a COS legújabb kollekciója

Az On The Horizon kollekció egy gyönyörű lookbookon keresztül visz el a látóhatár szélére.

Modern és lágy sziluettek, valamint páratlan aprólékossággal kidolgozott kiegészítők izgalmas találkozása jellemzi a COS tavaszi ajánlatát. A komfortot és a funkcionalitást szem előtt tartva ezek a gyönyörű anyagokból készült tavaszi viseletek a mindennapi luxust hirdetik nagyon finoman.

A tavaszi minikollekció az On The Horizon – A láthatáron nevet kapta, és csodaszép, álomszerű lookbookjában elkalauzol a vöröses-barnás sivatagokba, a kietlen sziklák és homokdűnék változatlannak tűnő, de mégis örökké változó tájaira. A kollekció darabjaiban hangsúlyos a kényelem és a funkció, hiszen a könnyű, organikus lenvásznak, pamutvásznak és a vékony anyagok, valamint a bő, letisztult fazonok is a lehető legkomfortosabb viseletek a meleg beköszöntével.

A kollekcióban az organikus pamut, a farmer és a lenvászon kap főszerepet. Kietlen és vad sivatagos tájak ihlette földszínek – fehér, kék, szürke, barnás árnyalatok és khaki – alkotják a kollekció színpalettáját. A tavaszi kollekcióban a vékony kabátok és puha, kötött darabok tökéletes viseletek lehetnek az átmeneti tavaszi időjárásban, amelyeket kreatívan párosíthatunk a kollekció bőrcipőivel, táskáival, valamint pamut- és szalmakalapjaival.

A kollekció darabjai elérhetőek a COS online üzletében.

Ez is érdekelhet:

láthatár | kollekció | ss2020 | szahara | látóhatár

FOLYTASD EZZEL

A Burberry kampánya még a brit időjárásnál is hátborzongatóbb

Ryan Gosling egy raklapnyi Gucci-táskával szökik a világ végére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram