Close
Légiesség és vidéki nyugalom árad a Dutti új kollekciójából

Légiesség és vidéki nyugalom árad a Dutti új kollekciójából

A Massimo Dutti a tőlük megszokott színvonalú lookbookkal köszönti a nyarat.

New Lightness (új könnyedség) néven jött ki a Massimo Dutti egy tavasz-nyári kollekcióval, mely egyelőre online érhető el. Az SS2020 női kollekció gyönyörű lookbookjából csak úgy sugárzik a természet iránti vágy: valami megfoghatatlan nosztalgiát érzünk a képek láttán, annyira vibrál a képekből a játékos és pajkos fiatalság egyszerű könnyedsége.

A ruhák olyan hatást keltenek, mintha levegőből szőtték volna őket, és lebegve, hullámozva ölelik körül viselőjüket. A New Lightness darabjait az anyaghasználat finomsága mellett a világos és a földszínű árnyalatok jellemzik: egyszerre van jelen a városias elegancia és chic, valamint a vidéki környezetben felszabadult játékosság is. A kollekció alcíme a Natural Habitat (természetes élőhely), mely szintén a természeti gyökerekhez való visszatérés vágyát jelzi.

A kollekció darabjait a Massimo Dutti online üzletében szerezheted be.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Victor Demarchelier) 

kollekció | natural habitat | demarchelier | inditex | ss2020

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close