Close
Légiesség és vidéki nyugalom árad a Dutti új kollekciójából

Légiesség és vidéki nyugalom árad a Dutti új kollekciójából

A Massimo Dutti a tőlük megszokott színvonalú lookbookkal köszönti a nyarat.

New Lightness (új könnyedség) néven jött ki a Massimo Dutti egy tavasz-nyári kollekcióval, mely egyelőre online érhető el. Az SS2020 női kollekció gyönyörű lookbookjából csak úgy sugárzik a természet iránti vágy: valami megfoghatatlan nosztalgiát érzünk a képek láttán, annyira vibrál a képekből a játékos és pajkos fiatalság egyszerű könnyedsége.

A ruhák olyan hatást keltenek, mintha levegőből szőtték volna őket, és lebegve, hullámozva ölelik körül viselőjüket. A New Lightness darabjait az anyaghasználat finomsága mellett a világos és a földszínű árnyalatok jellemzik: egyszerre van jelen a városias elegancia és chic, valamint a vidéki környezetben felszabadult játékosság is. A kollekció alcíme a Natural Habitat (természetes élőhely), mely szintén a természeti gyökerekhez való visszatérés vágyát jelzi.

A kollekció darabjait a Massimo Dutti online üzletében szerezheted be.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Victor Demarchelier) 

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom