Close
Jó ideig ez lesz a kedvenc országimázsfilmünk

Jó ideig ez lesz a kedvenc országimázsfilmünk

Pedig a horvátok nem csináltak nagy különlegességet, csak bedobták Luka Modricot, Ivan Rakiticet, Mario Mandzukocot és Marin Cilicet – a világsztárok meg láthatóan élvezték a feladatot.

A képlet pofonegyszerű: magát az országot is szívesen nézegetjük hosszasan, a világklasszis focistáit és teniszezőjét is, csak össze kell őket adni. Rendben, de a végeredmény nyögvenyelős is lehetett volna, csak éppen süt róluk, mennyire élvezik az új szerepkörüket.

A legnagyobb sztárok után művészek és más sportolók is megjelennek, sőt még finoman Drazen Petrovicot is sikerült belecsempészni a filmbe. Ráadásul minden híresség kötődik valamilyen formában az adott helyszínhez: Modric például a szülővárosát mutatja be, Cilic pedig a helyet, ahol megtalálta a szerelmét. A produkciót pedig az Antitalent ügynökség készítette, amely ezek szerint egy vicces nevet is megengedhet magának.

Ez is érdekelhet:

országimázs | ivan rakitic | marin cilic | video | reklám

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram