Close
Jó ideig ez lesz a kedvenc országimázsfilmünk

Jó ideig ez lesz a kedvenc országimázsfilmünk

Pedig a horvátok nem csináltak nagy különlegességet, csak bedobták Luka Modricot, Ivan Rakiticet, Mario Mandzukocot és Marin Cilicet – a világsztárok meg láthatóan élvezték a feladatot.

A képlet pofonegyszerű: magát az országot is szívesen nézegetjük hosszasan, a világklasszis focistáit és teniszezőjét is, csak össze kell őket adni. Rendben, de a végeredmény nyögvenyelős is lehetett volna, csak éppen süt róluk, mennyire élvezik az új szerepkörüket.

A legnagyobb sztárok után művészek és más sportolók is megjelennek, sőt még finoman Drazen Petrovicot is sikerült belecsempészni a filmbe. Ráadásul minden híresség kötődik valamilyen formában az adott helyszínhez: Modric például a szülővárosát mutatja be, Cilic pedig a helyet, ahol megtalálta a szerelmét. A produkciót pedig az Antitalent ügynökség készítette, amely ezek szerint egy vicces nevet is megengedhet magának.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő
Látnod kell, hogy mi folyik Moszkvában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom