Close
Jó ideig ez lesz a kedvenc országimázsfilmünk

Jó ideig ez lesz a kedvenc országimázsfilmünk

Pedig a horvátok nem csináltak nagy különlegességet, csak bedobták Luka Modricot, Ivan Rakiticet, Mario Mandzukocot és Marin Cilicet – a világsztárok meg láthatóan élvezték a feladatot.

A képlet pofonegyszerű: magát az országot is szívesen nézegetjük hosszasan, a világklasszis focistáit és teniszezőjét is, csak össze kell őket adni. Rendben, de a végeredmény nyögvenyelős is lehetett volna, csak éppen süt róluk, mennyire élvezik az új szerepkörüket.

A legnagyobb sztárok után művészek és más sportolók is megjelennek, sőt még finoman Drazen Petrovicot is sikerült belecsempészni a filmbe. Ráadásul minden híresség kötődik valamilyen formában az adott helyszínhez: Modric például a szülővárosát mutatja be, Cilic pedig a helyet, ahol megtalálta a szerelmét. A produkciót pedig az Antitalent ügynökség készítette, amely ezek szerint egy vicces nevet is megengedhet magának.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom