Close
Egy életmentő trükk arra az esetre, ha otthon felejtetted a telefonod töltőjének egyik részét

Egy életmentő trükk arra az esetre, ha otthon felejtetted a telefonod töltőjének egyik részét

Beszéljünk egy kicsit a találékonyságról!

Minden utazó egyik visszatérő rémálma, hogy amikor elfoglalja a szállodai szobáját, végez a lefekvést megelőző utolsó előkészületekkel, elolvasta az összes fontos hírt a telefonján és jó éjszakát kívánt mindenkinek, aki számít, úgyhogy nincs más dolga, mint rátenni a telefont a töltőre egész éjszakára – és akkor észreveszi, hogy az adapter otthon maradt.

Szerencsére a szállodai szobában valószínűleg egy vagy akár több olyan rejtett hely is akad, ahová az USB-kábel csatlakoztatható – az egyik ilyen a tévé.

Erről egy hotelszobai hackekről szóló Instagram-videóban beszélt Armen Adamjan tartalomgyártó, aki a felvételen bemutatta, hogy a legtöbb új tévé hátoldalán már USB-portok találhatók az eszközök csatlakoztatására, amelyek segítségével feltölthetők a készülékek.

A videó egyébként tele van ehhez hasonló hasznos szállodai trükkökkel. Ilyen például egy merész megoldás arra, ha valaki netán extra iróasztalra vágyna a szobában, akkor vegye elő a vasalódeszkát.

Nem mindenki érzi magát biztonságban egy hotelben. Sokan például attól tartanak, hogy egy betolakodó besurranhat a szobába és aztán elrejtőzhet a szekrényben vagy az ágy alatt. Egy légiutas-kísérő elárulta a legjobb „szállodai hackeket”, melyekkel szinteket nőhet a biztonságérzetünk.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

töltő | szálloda | teve | trükk | tipp

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram