Close
Kiderült, hogyan választanak szállodát a magyarok

Kiderült, hogyan választanak szállodát a magyarok

A Danubius Hotels több mint ezerhatszáz magyar törzsvendégét kérdezte meg arról, melyek a fő szempontjaik a szállás kiválasztásakor.

Az eredmények szerint a legtöbben (61 százalék) a szálloda elhelyezkedését tartják a legfontosabbnak, és úgy választanak, hogy sétatávolságban legyenek a látványosságok és programok.

Ami a szabadtéri tevékenységeket illeti, a válaszadók legszívesebben strandolással töltik az idejüket (82 százalék),

de a városnézés (61 százalék), a kirándulás (55 százalék) és a tóparti pihenés (53 százalék) is a legnépszerűbb programok közé tartozik.

A hoteleken belül nem meglepő módon a medence (80 százalék), a wellness (80 százalék), valamint a masszázs (36 százalék) és a szauna (34 százalék) tartogatja a kikapcsolódás legvonzóbb formáját.

A vendégek elvárják a gyakori takarítást (81 százalék) és a medencék állandó fertőtlenítését (74 százalék), és tízből kilencen bizalomkeltőnek gondolják, ha a kiválasztott szállás ismert, nagy tapasztalattal rendelkező szállodalánchoz tartozik.

Minden második megkérdezettnek a felhőtlen kikapcsolódáshoz kiemelten fontos a szállodai alkalmazottak vendégszeretete is.

A szálloda ugyanakkor nem mindenkinek az első számú választás. A fiatalok például ezért nem foglalnak hotelszobát idén nyáron. A Magyarországra érkezőknek ugyanakkor az egyik legismertebb nemzetközi luxusutazási magazin ajánl minden igényt kielégítő szállodát.

(Forrás: MTI, képek: Unsplash)

 

 

hotel | szálloda | elhelyezkedés | választás

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom