Close
Két percben megmutatjuk a víz alatti kirándulások jövőjét

Két percben megmutatjuk a víz alatti kirándulások jövőjét

Az egyelőre még koncepcióként létező szuperjacht biztonságos utazást ígér.

A brit Gresham Yacht Design tervezőasztaláról készül hódításra a The Hydrosphere, amely megvalósulása esetén nem akármilyen élményt tartogat azoknak, akik szeretnék felfedezni a tengerek és óceánok mélyének világát.

A projekt jelenleg tervezési szakaszban van, de már létező koncepcióként egyszerűen és gyorsan hozzáépíthető bizonyos méret feletti hajókhoz. Az innovatív szuperjacht egyszerre hét személyt is elvihet majd egy spontán merülős kalandra.

Korábban megírtuk, hogy Harriet Mansell a Fine Dining Lovers magazinnak adott egy nagyobb interjút, amelyben új étterme megnyitása mellett beszélt arról az öt évről is, amit szuperjachtok fedélzetén töltött. Az időszak alatt számtalan őrületes dolgot tapasztalt meg, olyasmit, ami egyszerű átlagemberek számára elképzelhetetlen.

(Forrás: Matadornetwork)

innovatí | utazás | merülés | jacht | tenger

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram