Close
Két percben megmutatjuk a víz alatti kirándulások jövőjét

Két percben megmutatjuk a víz alatti kirándulások jövőjét

Az egyelőre még koncepcióként létező szuperjacht biztonságos utazást ígér.

A brit Gresham Yacht Design tervezőasztaláról készül hódításra a The Hydrosphere, amely megvalósulása esetén nem akármilyen élményt tartogat azoknak, akik szeretnék felfedezni a tengerek és óceánok mélyének világát.

A projekt jelenleg tervezési szakaszban van, de már létező koncepcióként egyszerűen és gyorsan hozzáépíthető bizonyos méret feletti hajókhoz. Az innovatív szuperjacht egyszerre hét személyt is elvihet majd egy spontán merülős kalandra.

Korábban megírtuk, hogy Harriet Mansell a Fine Dining Lovers magazinnak adott egy nagyobb interjút, amelyben új étterme megnyitása mellett beszélt arról az öt évről is, amit szuperjachtok fedélzetén töltött. Az időszak alatt számtalan őrületes dolgot tapasztalt meg, olyasmit, ami egyszerű átlagemberek számára elképzelhetetlen.

(Forrás: Matadornetwork)

FOLYTASD EZZEL
Fejre állt New York, de nagyon jól áll neki
Thaiföld családias és falusias bája azonnal elvarázsol
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom