Close
Két percben megmutatjuk a víz alatti kirándulások jövőjét

Két percben megmutatjuk a víz alatti kirándulások jövőjét

Az egyelőre még koncepcióként létező szuperjacht biztonságos utazást ígér.

A brit Gresham Yacht Design tervezőasztaláról készül hódításra a The Hydrosphere, amely megvalósulása esetén nem akármilyen élményt tartogat azoknak, akik szeretnék felfedezni a tengerek és óceánok mélyének világát.

A projekt jelenleg tervezési szakaszban van, de már létező koncepcióként egyszerűen és gyorsan hozzáépíthető bizonyos méret feletti hajókhoz. Az innovatív szuperjacht egyszerre hét személyt is elvihet majd egy spontán merülős kalandra.

Korábban megírtuk, hogy Harriet Mansell a Fine Dining Lovers magazinnak adott egy nagyobb interjút, amelyben új étterme megnyitása mellett beszélt arról az öt évről is, amit szuperjachtok fedélzetén töltött. Az időszak alatt számtalan őrületes dolgot tapasztalt meg, olyasmit, ami egyszerű átlagemberek számára elképzelhetetlen.

(Forrás: Matadornetwork)

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom