Close
Eltűnt az idei naptárból Európa egyik legfontosabb művészeti vására

Eltűnt az idei naptárból Európa egyik legfontosabb művészeti vására

Az okát nem nehéz kitalálni.

Nem tartják meg idén az Art Basel kortárs nemzetközi művészeti kiállítást és vásárt – közölték a szervezők a koronavírus-járvány okozta nehézségekre hivatkozva. A járvány miatt az Art Baselt a szokásos júniusi időpontjáról eredetileg szeptemberre halasztották, ám most az őszi eseményt is lemondták.

Mint a rendezvény honlapján írták, miközben néhány országban már lecsengőben van a járvány, a globális helyzet még mindig óvatosságra ad okot, számos feltétel bizonytalan,

ezért nem lehet felelősségteljesen megtartani a vásárt.

A tömegrendezvények továbbra sem tanácsosak, az interkontinentális közlekedés bizonytalan, és a svájci közegészségügyi szabályok sem világosak az ekkora rendezvények szempontjából. Az Art Basel ezért inkább máris a jövő évi rendezvényre koncentrál.

A következő nemzetközi művészeti vásárt 2021. június 17–20. között tervezik megtartani Baselben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash, Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom