Close
Így fedezd fel zölden az északi sarkot!

Így fedezd fel zölden az északi sarkot!

Fedélzeti forró vizes medencéből nézni jéghegyeket? Miért is ne?

A norvég Hurtigruten Expedition Cruises két hajója, az MS Roald Amundsen és az MS Fridtjof Nansen két olyan hibrid meghajtású tengeri jármű, amelyen úgy fedezhetjük fel az északi sarkot, hogy közben nem teszünk kárt benne.

A jelszavak: fenntartható hajózás, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, kisebb ökológiai lábnyom.

A hajók belső kialakítását a skandináv dizájn jellemzi, olyan helyeken lazíthatunk, amelyek tökéletesen testesítik meg az olyan északi filozófiákat, életmódtrendeket, mint a lagom vagy a hygge.

Van ezenkívül spa, szauna, hot tub, és egy feszített víztükrös medence is a fedélzeten. Nemcsak a testünket kényeztethetjük, hanem az intelligenciánkat is pallérozhatjuk, mivel részt vehetünk tudományos workshopokon is.

A két említett hajó Norvégia északi partvidékét és északi sarkvidéket járja végig, de a Hurtigurten Grönlandra, Alaszkára és Izlandra is indít járatokat, legközelebb 2021 áprilisában.

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom