Close
Így fedezd fel zölden az északi sarkot!

Így fedezd fel zölden az északi sarkot!

Fedélzeti forró vizes medencéből nézni jéghegyeket? Miért is ne?

A norvég Hurtigruten Expedition Cruises két hajója, az MS Roald Amundsen és az MS Fridtjof Nansen két olyan hibrid meghajtású tengeri jármű, amelyen úgy fedezhetjük fel az északi sarkot, hogy közben nem teszünk kárt benne.

A jelszavak: fenntartható hajózás, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, kisebb ökológiai lábnyom.

A hajók belső kialakítását a skandináv dizájn jellemzi, olyan helyeken lazíthatunk, amelyek tökéletesen testesítik meg az olyan északi filozófiákat, életmódtrendeket, mint a lagom vagy a hygge.

Van ezenkívül spa, szauna, hot tub, és egy feszített víztükrös medence is a fedélzeten. Nemcsak a testünket kényeztethetjük, hanem az intelligenciánkat is pallérozhatjuk, mivel részt vehetünk tudományos workshopokon is.

A két említett hajó Norvégia északi partvidékét és északi sarkvidéket járja végig, de a Hurtigurten Grönlandra, Alaszkára és Izlandra is indít járatokat, legközelebb 2021 áprilisában.

FOLYTASD EZZEL
Ezt a légitársaságot kerüljük, ha csak tudjuk
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom