Close
Így fedezd fel zölden az északi sarkot!

Így fedezd fel zölden az északi sarkot!

Fedélzeti forró vizes medencéből nézni jéghegyeket? Miért is ne?

A norvég Hurtigruten Expedition Cruises két hajója, az MS Roald Amundsen és az MS Fridtjof Nansen két olyan hibrid meghajtású tengeri jármű, amelyen úgy fedezhetjük fel az északi sarkot, hogy közben nem teszünk kárt benne.

A jelszavak: fenntartható hajózás, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, kisebb ökológiai lábnyom.

A hajók belső kialakítását a skandináv dizájn jellemzi, olyan helyeken lazíthatunk, amelyek tökéletesen testesítik meg az olyan északi filozófiákat, életmódtrendeket, mint a lagom vagy a hygge.

Van ezenkívül spa, szauna, hot tub, és egy feszített víztükrös medence is a fedélzeten. Nemcsak a testünket kényeztethetjük, hanem az intelligenciánkat is pallérozhatjuk, mivel részt vehetünk tudományos workshopokon is.

A két említett hajó Norvégia északi partvidékét és északi sarkvidéket járja végig, de a Hurtigurten Grönlandra, Alaszkára és Izlandra is indít járatokat.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom