Close
Így lehet 21 napra bárkiből James Bond idén ősszel

Így lehet 21 napra bárkiből James Bond idén ősszel

Van egy utazási csomag, ami csupa 007-es élményeket kínál: az ötcsillagos szálloda mellett magánrepülő, hajózás, paintball-harc és helikopteres kimenekítés is vár a hétköznapi James Bondokra az ikonikus filmsorozat 25. részének bemutatója után.

Maximális exkluzivitást, felejthetetlen kalandokat és adrenalin-löketet kínál egy utazási iroda ötven vendég számára, akik szeptember 26. és október 17. között vehetnek részt a személyenként 80 ezer dollárra tehető, azaz megközelítőleg 24 millió forintos élménytúrán. A szerencsések privát repülőgéppel utazhatnak el a James Bond-filmek ikonikus helyszíneire, így Londonba, Edinburghba, Stojfjordba, Milánóba és a Comói-tóhoz.

A kaland a No Time to Die, azaz Nincs idő meghalni londoni premierjén való részvétellel kezdődik, szeptember 30-án, hogy aztán a huszonegy napos körút során igazán páratlan programokon vehessenek részt a 007-es ügynökök. Lehetőségük nyílik többek között arra, hogy a londoni Tower tetején vacsorázzanak, miközben a koronás ékszereket “őrzik”, majd egy másik napon a James Bond-filmek egyik jelenetét játszhatják újra egy norvégiai farmon.

A vendégeket két csoportra osztják, mindenki paintball fegyvert kap, a harctér másik oldalán pedig egy helikopter fogja várni azokat, akik először odaérnek. A kimenekítést követően a helikopter elviszi a legügyesebbeket arra a helyre, ahol az egyik film autós üldözésének jelenetét forgatták. A vendégek autóba szállnak, találkoznak a különleges erőkkel, hogy aztán az üldözést egy fjordon keresztül folytathassák.

Ha ez még mindig nem lenne elég, azok, akik befizetnek az útra, részt vehetnek egy vacsorán Robert Bruce birtokán, golfozhatnak a St. Andrews pályáin, Michelin-csillagos éttermekben vacsoráznak és olyan ötcsillagos szállodákban szállnak meg, mint a Rosewood London, a Gleneagles, a Britannia Hotel és a Palazzo Parigi.

A fakultatív programok között is találhatunk igazi kuriózumokat: a James Bond stylistja tetőtől-talpig átalakítja a résztvevőket, akik vezethetnek Land Rovert és Aston Martint is.

Az új James Bond-film bemutatója a koronavírus miatt jelentősen csúszott. Összesen háromszor halasztották el, most azonban úgy tűnik, a szeptember végi londoni premiert követően október 8-án kerül a világ mozijaiba.

(Forrás: RobbReport, fotók: Gleneagles, Macallan)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom