Close
Retrohangulatú karórát álmodott meg az Omega James Bondnak

Retrohangulatú karórát álmodott meg az Omega James Bondnak

Az új filmig (No Time to Die) még várni kell, de a 007-es Omegát már a csuklónkra csatolhatjuk. 

A huszonötödik James Bond-mozi hivatalos órája egészen pontosan Omega Seamaster Diver 300M 007 néven fut, és a szokásostól eltérően végre nem limitált kiadásban elérhető.

A megszokott formavilágot és látványt minden harmóniájában hozó stílusos óra vintázs színekben pompázik. Ami talán kicsit szokatlan, az a hálós szövésű fémszíja, de az Omega megnyugtatta az ezt a formát kevésbé kedvelőket, hogy bármilyen NATO-szíjra lecserélhető.

Az óra tervezésében két küldetés között maga James Bond, azaz a 007-est alakító Daniel Craig is tevékenyen részt vett – az eredmény egy erőteljesen retrohangulatú óra lett, melynek mutatóinál a sárga szín dominál, a számlapját viszont az órás körökben tropicalnak nevezett árnyalat uralja. A tokforma és a méret megmaradt 42 milliméteresnek, ez a típus ellenben 2-es besorolású titánból készült. 

Szerkezete a saját gyártású Omega 8806 típusú mechanikus automata, és ötvenöt órás járástartalékkal bír. Kilencezer-kétszáz dollárt kell érte letenni az asztalra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Omega)

FOLYTASD EZZEL
Olyan zoknikkal tisztelegnek a Monty Python előtt, hogy a döglött papagáj adja a másikat
Limitált kiadású, elegáns és karakteres szemüvegkeretet alkotott Schiffer Miklós és a Tipton
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom