Close
Retrohangulatú karórát álmodott meg az Omega James Bondnak

Retrohangulatú karórát álmodott meg az Omega James Bondnak

Az új filmig (No Time to Die) még várni kell, de a 007-es Omegát már a csuklónkra csatolhatjuk. 

A huszonötödik James Bond-mozi hivatalos órája egészen pontosan Omega Seamaster Diver 300M 007 néven fut, és a szokásostól eltérően végre nem limitált kiadásban elérhető.

A megszokott formavilágot és látványt minden harmóniájában hozó stílusos óra vintázs színekben pompázik. Ami talán kicsit szokatlan, az a hálós szövésű fémszíja, de az Omega megnyugtatta az ezt a formát kevésbé kedvelőket, hogy bármilyen NATO-szíjra lecserélhető.

Az óra tervezésében két küldetés között maga James Bond, azaz a 007-est alakító Daniel Craig is tevékenyen részt vett – az eredmény egy erőteljesen retrohangulatú óra lett, melynek mutatóinál a sárga szín dominál, a számlapját viszont az órás körökben tropicalnak nevezett árnyalat uralja. A tokforma és a méret megmaradt 42 milliméteresnek, ez a típus ellenben 2-es besorolású titánból készült. 

Szerkezete a saját gyártású Omega 8806 típusú mechanikus automata, és ötvenöt órás járástartalékkal bír. Kilencezer-kétszáz dollárt kell érte letenni az asztalra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Omega)

007 | modell | óra | Omega Seamaster | James Bond

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram