Close
Retrohangulatú karórát álmodott meg az Omega James Bondnak

Retrohangulatú karórát álmodott meg az Omega James Bondnak

Az új filmig (No Time to Die) még várni kell, de a 007-es Omegát már a csuklónkra csatolhatjuk. 

A huszonötödik James Bond-mozi hivatalos órája egészen pontosan Omega Seamaster Diver 300M 007 néven fut, és a szokásostól eltérően végre nem limitált kiadásban elérhető.

A megszokott formavilágot és látványt minden harmóniájában hozó stílusos óra vintázs színekben pompázik. Ami talán kicsit szokatlan, az a hálós szövésű fémszíja, de az Omega megnyugtatta az ezt a formát kevésbé kedvelőket, hogy bármilyen NATO-szíjra lecserélhető.

Az óra tervezésében két küldetés között maga James Bond, azaz a 007-est alakító Daniel Craig is tevékenyen részt vett – az eredmény egy erőteljesen retrohangulatú óra lett, melynek mutatóinál a sárga szín dominál, a számlapját viszont az órás körökben tropicalnak nevezett árnyalat uralja. A tokforma és a méret megmaradt 42 milliméteresnek, ez a típus ellenben 2-es besorolású titánból készült. 

Szerkezete a saját gyártású Omega 8806 típusú mechanikus automata, és ötvenöt órás járástartalékkal bír. Kilencezer-kétszáz dollárt kell érte letenni az asztalra.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Omega)

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom