Close
Így tudsz segíteni a bajba jutott éttermeken

Így tudsz segíteni a bajba jutott éttermeken

Egyszerű, és munkahelyeket menthet.

Sok minden hiányzott az elmúlt hónapokból: a nyüzsgés, a közös programok, kimozdulások, egy ebéd vagy vacsora a kedvenc éttermünkben. És az éttermeknek is fájóan hiányoznak a vendégek. De hálásak azért, hogy nem felejtettük el őket, és bár mostanában nem láthatják ugyan személyesen, mennyire ízlenek a kedvenc ételeink, de ők változatlanul, ugyanazzal a szenvedéllyel készítik el a finomságokat országszerte, elvitelre, mindenkinek.

Ha kitartunk mellettük és házhoz rendelünk kedvenc éttermünkből, ezzel segíthetünk nekik. Az éttermek várják a rendeléseket, jobban, mint valaha, és azt is, hogy a helyzet jobbra fordulásával újra találkozhassunk.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóipart segíti új kampányával, melyben arra buzdít: aki teheti, támogassa a magyar gasztronómiát és vendéglátást azzal, hogy házhoz rendel az éttermekből. Ezzel mindenki segítheti az iparágat abban, hogy talpon maradhasson a jelenlegi nehéz helyzetben, és a vendéglátóhelyek a koronavírus-járvány elmúltával újra ki tudjanak nyitni.

FOLYTASD EZZEL
Így változtak meg a főzési szokásaink az elmúlt egy évben
Limitált kiadású ginnel köszönti a Hendrick’s az év első teliholdját
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom