Egyszerű, és munkahelyeket menthet.
Sok minden hiányzott az elmúlt hónapokból: a nyüzsgés, a közös programok, kimozdulások, egy ebéd vagy vacsora a kedvenc éttermünkben. És az éttermeknek is fájóan hiányoznak a vendégek. De hálásak azért, hogy nem felejtettük el őket, és bár mostanában nem láthatják ugyan személyesen, mennyire ízlenek a kedvenc ételeink, de ők változatlanul, ugyanazzal a szenvedéllyel készítik el a finomságokat országszerte, elvitelre, mindenkinek.
Ha kitartunk mellettük és házhoz rendelünk kedvenc éttermünkből, ezzel segíthetünk nekik. Az éttermek várják a rendeléseket, jobban, mint valaha, és azt is, hogy a helyzet jobbra fordulásával újra találkozhassunk.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóipart segíti új kampányával, melyben arra buzdít: aki teheti, támogassa a magyar gasztronómiát és vendéglátást azzal, hogy házhoz rendel az éttermekből. Ezzel mindenki segítheti az iparágat abban, hogy talpon maradhasson a jelenlegi nehéz helyzetben, és a vendéglátóhelyek a koronavírus-járvány elmúltával újra ki tudjanak nyitni.
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Megvan a világ legjobb pizzája

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!