Close
Ha már beragadunk a liftben karácsony előtt, az lehetőleg így történjen meg

Ha már beragadunk a liftben karácsony előtt, az lehetőleg így történjen meg

A legtöbben családi körben töltjük a karácsonyt és erről akkor sem szívesen mondunk le, ha az ünnepek előtti nagybevásárlás után – ahogy az a ráhangolódást segítő vígjátékok jeleneteiben gyakran előfordul – egyszer csak megvalósul a legrosszabb forgatókönyv, minden összeesküszik ellenünk, és kénytelenek vagyunk egy idegennel megosztani a meghitt pillanatokat.

Pontosan ezt mutatja be az IKEA karácsonyi kisfilmje, melyben két férfi nemhogy kétségbeesne esne, amikor a liftben ragadnak, hanem kihozzák a maximumot a helyzetből, és olyan bensőséges hangulatot kreálnak az áruházban beszerzett dolgokat felhasználva, hogy tényleg már csak a családtagok hiányoznak a tökéletes karácsonyhoz.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

ikea | karácsony | hangulat | lift | video

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram