Close
Ha már beragadunk a liftben karácsony előtt, az lehetőleg így történjen meg

Ha már beragadunk a liftben karácsony előtt, az lehetőleg így történjen meg

A legtöbben családi körben töltjük a karácsonyt és erről akkor sem szívesen mondunk le, ha az ünnepek előtti nagybevásárlás után – ahogy az a ráhangolódást segítő vígjátékok jeleneteiben gyakran előfordul – egyszer csak megvalósul a legrosszabb forgatókönyv, minden összeesküszik ellenünk, és kénytelenek vagyunk egy idegennel megosztani a meghitt pillanatokat.

Pontosan ezt mutatja be az IKEA karácsonyi kisfilmje, melyben két férfi nemhogy kétségbeesne esne, amikor a liftben ragadnak, hanem kihozzák a maximumot a helyzetből, és olyan bensőséges hangulatot kreálnak az áruházban beszerzett dolgokat felhasználva, hogy tényleg már csak a családtagok hiányoznak a tökéletes karácsonyhoz.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom