Close
Ha már beragadunk a liftben karácsony előtt, az lehetőleg így történjen meg

Ha már beragadunk a liftben karácsony előtt, az lehetőleg így történjen meg

A legtöbben családi körben töltjük a karácsonyt és erről akkor sem szívesen mondunk le, ha az ünnepek előtti nagybevásárlás után – ahogy az a ráhangolódást segítő vígjátékok jeleneteiben gyakran előfordul – egyszer csak megvalósul a legrosszabb forgatókönyv, minden összeesküszik ellenünk, és kénytelenek vagyunk egy idegennel megosztani a meghitt pillanatokat.

Pontosan ezt mutatja be az IKEA karácsonyi kisfilmje, melyben két férfi nemhogy kétségbeesne esne, amikor a liftben ragadnak, hanem kihozzák a maximumot a helyzetből, és olyan bensőséges hangulatot kreálnak az áruházban beszerzett dolgokat felhasználva, hogy tényleg már csak a családtagok hiányoznak a tökéletes karácsonyhoz.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom