Close
Ilyen félelmetesen szép Norvégia egy magyar operatőr szemével

Ilyen félelmetesen szép Norvégia egy magyar operatőr szemével

Úttalan utakon haladhatunk a végtelen hegyek és tengerek földjére Dorcsák Gábor szemén át.

A független magyar operatőr háromgyermekes családjával kalandozott még tavaly júliusban, azaz épp egy éve Norvégia északi részén. Most a csodálatos skandináv tájat nem madárszemmel, hanem a földről, gimbalos kamerával és egy autóra tappancsozott kamerával járhatjuk be, amely alatt végig úgy érezheted magad, mintha épp ott vezetnél a vad, felemelő és varázslatos norvég utakon.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom