Close
Meguntad a nappalidból laptopozást? Akkor utazz Bermudára távmunkával!

Meguntad a nappalidból laptopozást? Akkor utazz Bermudára távmunkával!

Mármint nem az utolsó utadra a Bermuda-háromszögbe invitál ez a lehetőség, hanem a százötven szigetből álló, mesés szigetcsoportra az Atlanti-óceánon.

A tengerentúli brit terület az Atlanti-óceán északi részén most álomszerű munkaállomást kínál azoknak, akik távmunkájukat csodás, rózsaszín homokos óceánparton végeznék, egzotikus szubtrópusi környezetben. A Tatabányánál is kevesebb lakosú szigetcsoport – a százötven szigetből csupán húsz szigeten laknak összesen hatvanötezren, a húszból tíz szigetet pedig hidak kötnek össze – most minden eddiginél jobban megkönnyíti a Bermudára vágyó digitális nomádok dolgát.

„A távmunka egyre növekvő trend, melyet a Covid–19 csak még népszerűbbé tett. Így szeretnénk megkönnyíteni a szigetre látogatók dolgát azzal, hogy ne kelljen Bermudán munkát vállalniuk, mellyel a helyi munkavállalóknak, Bermuda gazdaságának és a saját otthonuk helyett egy izgalmas, új munkaállomásra vágyó digitális nomádoknak egyszerre szeretnénk segíteni”

– nyilatkozta Jason Hayward munkaügyi miniszter egy közleményben.

A legalább egyéves letelepedés távmunkával így Bermudán most félelmetesen egyszerű: tizennyolcadik évet betöltött, érvényes munkaszerződéssel – vagy diákoknak aktív felsőoktatási tanulmányokat folytatóknak ezt igazoló iratokkal – és egészségbiztosítással rendelkezőket vár a szigetcsoport.

A rezidensprogramra augusztus elsejétől lehet jelentkezni, az egyéves letelepedési papír ára 207 font, azaz körülbelül nyolcvanezer forint. Azoknak, akik nem mernek egy évet így előre bevállalni, igényelhetnek kilencven-száznyolcvan napos turistavízumot is.

Az Egyesült Államok keleti partjához, Dél-Karolinához közeli Bermuda népszerű turistacélpont: rózsaszín óceánpartok, ugrásra csábító, biztonságos sziklák, balzsamos klíma – nem lehet utolsó innen küldözgetni egy darabig a céges e-maileket, és egy pálmafa alól indítani a Zoom-mítinget.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Independent

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom