Close
Grúziába tennéd át a munkaállomásod? Akkor eljött a te időd

Grúziába tennéd át a munkaállomásod? Akkor eljött a te időd

Flörtölve kacsint és hívogató kézmozdulatokkal invitál magához ez a lélegzetelállítóan szép ország.

Ha jártál már Grúziában, nem is kell magyarázni, miért olyan csodálatos helye ez a világnak – ha viszont nem, akkor röviden csak annyit mondunk:

nyolcezer éves borkultúra, sebes folyók, hatalmas hegyek, ősi nyelv, Fekete-tenger, kilométerenként változó, káprázatos tájak, vidéki vendégszeretet mindennel megrakott asztalokkal, falusi nyugalom és vibráló modernitás egy helyen.

Ez a semmihez sem hasonlítható ország most, a koronavírus-helyzet alatt arra csábítja a digitális nomádokat, hogy új munkaállomásukat itt alakítsák ki. A grúz Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentette, hogy a lehető legkönnyebbé teszik az országban való hosszabb távú – minimum féléves – letelepedést azok számára, akik távmunkában dolgoznának Grúziából.

A kérelemhez a következőket kell tenni: benyújtani egy hivatalos jelentkezési formanyomtatványt, megadni a személyes adatokat, biztosítani egy érvényes külföldi munkaszerződést, valamint egy legalább fél évig érvényes utasbiztosítást és végül írásban igazolni, hogy a letelepedni vágyó vállalja önköltségen a két hét karantént az országba való belépést követően.

Ennyi: ezt követően bármelyik országból – igen, még a mostanában krízishelyzetben lévő Amerikából is – elköltözhetsz Grúziába, és végezheted a munkádat mondjuk a Fekete-tenger partján, Tbiliszi forgatagában vagy a Kaukázusok lábánál.

Mivel a szívünk elég központi helyén lakik Grúzia, szerintünk elég megfontolandó ajánlat!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MatadorNetwork

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom