Close
Grúziába tennéd át a munkaállomásod? Akkor eljött a te időd

Grúziába tennéd át a munkaállomásod? Akkor eljött a te időd

Flörtölve kacsint és hívogató kézmozdulatokkal invitál magához ez a lélegzetelállítóan szép ország.

Ha jártál már Grúziában, nem is kell magyarázni, miért olyan csodálatos helye ez a világnak – ha viszont nem, akkor röviden csak annyit mondunk:

nyolcezer éves borkultúra, sebes folyók, hatalmas hegyek, ősi nyelv, Fekete-tenger, kilométerenként változó, káprázatos tájak, vidéki vendégszeretet mindennel megrakott asztalokkal, falusi nyugalom és vibráló modernitás egy helyen.

Ez a semmihez sem hasonlítható ország most, a koronavírus-helyzet alatt arra csábítja a digitális nomádokat, hogy új munkaállomásukat itt alakítsák ki. A grúz Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentette, hogy a lehető legkönnyebbé teszik az országban való hosszabb távú – minimum féléves – letelepedést azok számára, akik távmunkában dolgoznának Grúziából.

A kérelemhez a következőket kell tenni: benyújtani egy hivatalos jelentkezési formanyomtatványt, megadni a személyes adatokat, biztosítani egy érvényes külföldi munkaszerződést, valamint egy legalább fél évig érvényes utasbiztosítást és végül írásban igazolni, hogy a letelepedni vágyó vállalja önköltségen a két hét karantént az országba való belépést követően.

Ennyi: ezt követően bármelyik országból – igen, még a mostanában krízishelyzetben lévő Amerikából is – elköltözhetsz Grúziába, és végezheted a munkádat mondjuk a Fekete-tenger partján, Tbiliszi forgatagában vagy a Kaukázusok lábánál.

Mivel a szívünk elég központi helyén lakik Grúzia, szerintünk elég megfontolandó ajánlat!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MatadorNetwork

FOLYTASD EZZEL
Több korlátozáson is jelentősen enyhítettek már ebben a szomszédos országban
Ilyen programlehetőség még nem volt a Buckingham Palota történetében
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom