Close
Ilyen gyönyörűek sem voltak még soha a Veuve Clicquot pezsgői

Ilyen gyönyörűek sem voltak még soha a Veuve Clicquot pezsgői

Mi történik, ha egy ikonikus japán művész és egy pezsgő találkozik? Ilyen jóság!

A pontokkal és virágokkal nagyon egyedien alkotó Kuszama Jajoi japán művésznővel kollaborált a Veuve Clicquot pezsgőbrand – és milyen jól tették! A My Heart that Blooms in the Darkness of the Night (A szívem az éjszaka sötétjében virágzik) című projektben limitált példányszámú ajándékdobozokat vehetünk meg, és egy üveg 2012-es La Grande Dame pezsgőt.

A két fél közt nem ez az első kollab: 2006-ban Kuszama átalakította Madame Clicquot portréját pöttyökkel, ami egy tokiói jótékonysági aukción debütált, majd 2012-ben is összeálltak egy százdarabos, limitált La Grande Dame szoborra.

Az ajándékdobozok, melynek virágos motívumai

a vitalitást, energiát, szerelmet és az élet ünneplését szimbolizálják,

októbertől elérhetőek, pezsgővel együtt 195 dollárért.

Még több infót a Veuve Clicquot oldalán találsz, szerintünk gyönyörű projekt, tökéletes ajándék bárkinek, aki szereti a buborékos élvezeteket!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Highsnobiety) 

kuszama jajoi | la grande dame | művész | veuve clicquot | ajándékdoboz

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram