Close
Ilyen gyönyörűek sem voltak még soha a Veuve Clicquot pezsgői

Ilyen gyönyörűek sem voltak még soha a Veuve Clicquot pezsgői

Mi történik, ha egy ikonikus japán művész és egy pezsgő találkozik? Ilyen jóság!

A pontokkal és virágokkal nagyon egyedien alkotó Kuszama Jajoi japán művésznővel kollaborált a Veuve Clicquot pezsgőbrand – és milyen jól tették! A My Heart that Blooms in the Darkness of the Night (A szívem az éjszaka sötétjében virágzik) című projektben limitált példányszámú ajándékdobozokat vehetünk meg, és egy üveg 2012-es La Grande Dame pezsgőt.

A két fél közt nem ez az első kollab: 2006-ban Kuszama átalakította Madame Clicquot portréját pöttyökkel, ami egy tokiói jótékonysági aukción debütált, majd 2012-ben is összeálltak egy százdarabos, limitált La Grande Dame szoborra.

Az ajándékdobozok, melynek virágos motívumai

a vitalitást, energiát, szerelmet és az élet ünneplését szimbolizálják,

októbertől elérhetőek, pezsgővel együtt 195 dollárért.

Még több infót a Veuve Clicquot oldalán találsz, szerintünk gyönyörű projekt, tökéletes ajándék bárkinek, aki szereti a buborékos élvezeteket!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Highsnobiety) 

pezsgő | kuszama jajoi | veuve clicquot | yayoi kusama | művész

FOLYTASD EZZEL

Amikor benyitottam, azt hittem, hogy Olaszországban vagyok

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom