Close
Íme a tüsszentés, ami kissé felforgatta a világot

Íme a tüsszentés, ami kissé felforgatta a világot

A világ talán legismertebb street-art művésze, Bansky újra akcióba lendült.

Egy bristoli ház falán szúrtak ki csütörtökön egy olyan stencilezéssel készült alkotást, amelyen az ő stílusjegyei ismerhetők fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az alkotáson egy fejkendős, idős asszony látható, aki épp kitüsszenti a fogsorát.

A utcában lakó Dale Comley szúrta ki a street-art munkát, a hír pedig gyorsan elterjedt, majd a Vale Street és a Park Street sarkán található házat rövid időn belül megrohamozták az érdeklődők. Bansky később hitelesítette is az alkotást, ugyanis felkerültek a falfirkáról készült képek az Instagram-ololdalára.

Ez még a nyáron volt:

Anglia | bristol | tüsszentés | Banksy | világjárvány

FOLYTASD EZZEL

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Párizs főpolgármestere nagy port kavaró bejelentést tett: szerinte minden orosz részt vehetne az olimpián

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram