Close
Ingyen utaztat fiatalokat egy nagyvonalú hajótársaság

Ingyen utaztat fiatalokat egy nagyvonalú hajótársaság

A Lindblad Expeditions ismeret- és élményszerzésre ösztönzi a legifjabbakat.

A hajótársaság nemrég bejelentette, hogy a Lindblad Expeditions-National Geographic egyes nyári hajóútjain ingyen utazhatnak a huszonkét év alatti „gyerekek”.

– Hisszük, hogy a felfedezés egy életre szóló törekvés, ezért a Lindblad Expeditions megkönnyíti a gyerekek és a fiatal felnőttek számára, hogy szüleikkel együtt megismerjék a világ néhány igazán távoli helyét – mondta Noah Brodsky, a Lindblad Expeditions kereskedelmi igazgatója. – Ez az ajánlat a National Geographic Global Explorers ifjúsági programmal párosulva minden eddiginél jobbá teszi a családok számára, hogy felfedezzenek olyan csodálatos úti célokat, mint például Svalbard, Izland, Grönland és a kanadai sarkvidék, amelyeket az klímaváltozás miatt nem lehet úgy megnézni, hogy azok ne essenek át változáson. Ezek a gyönyörű vidékek sokat tanítanak arról, valójában hol is van a helyünk ebben a vad világban.

Az ajánlat a 2023. június 30-ig regisztrált foglalásokra érvényes. A huszonkét évnél fiatalabbak ingyen utazhatnak egy teljes árat fizető felnőtt kíséretében, kétágyas kabinban.

Az ajánlat aktiválásához a “CHLD FR” kódot kell használni.

Az utak között szerepel például a társaság május 17-én induló tizenhat napos, a norvég fjordokat és Svalbardot érintő útja, a tizenhárom napos, Skócia, Feröer-szigetek és Izland partjainál kikötő trip, amely június 29-én indul, vagy az augusztus 24-én kezdődő, tizenegy napos South Greenland Exploration és még megannyi más, izgalmas kirándulás.

Minden egyes hajón természettudósok, történészek, búvárok, fotósok és antropológusok társaságában utazhatnak a résztvevők, miközben teljes kényelmet élvezhetnek az ultramodern hajókon, amelyeken luxuslakosztályok, hangulatos társalgók, gyógyfürdők, éttermek és még tudományos laboratóriumok is várják őket, a kutatókat pedig munka közben figyelhetik meg.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

hajóút | Lindblad

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram