Close
Három évig tartó hajós körutazáson nézheted meg a világ tizenhárom csodáját

Három évig tartó hajós körutazáson nézheted meg a világ tizenhárom csodáját

Bemutatták a világ első, három éven át tartó exkluzív hajós körútját, amiért vélhetően bárki könnyedén feláldozná az otthona kényelmét.

A Life at Sea Cruises által szervezett hajóút százharmincöt országot és hét kontinens háromszázhetvenöt kikötőjét érinti, a hajó pedig tökéletes körülményeket biztosít a távmunkában dolgozók számára, hogy munka közben felfedezzék a világot. A négyszáz kabinnal rendelkező, több mint ezer utas befogadására alkalmas MV Gemini hajó

november elsején indul Isztambulból, csatlakozni Barcelonában és Miamiban is lehet majd.

A vendégek a világ tizennégy csodája közül tizenhármat meglátogathatnak az all-inclusive úton, amelynek

ára évente 10,6 millió forintnak megfelelő dollárról indul.

A díj tartalmazza az összes étkezési lehetőséget, a wellness-központ, a napozóterasz és az úszómedence használatát, a nagy sebességű internethez való csatlakozást, a takarítást és a szórakoztató programokon való részvételt.

A hajón egy éjjel-nappali egészségügyi ügyelet is fog működni, ahol ingyenes orvosi ellátást lehet igénybe venni. A digitális nomádok mindezen túl a fedélzeten található tárgyalótermeket, irodákat, társalgókat és könyvtárat is használhatják.

Mindeközben a Ha-Long-öböl legpazarabb hajója is páratlan luxusutazásra csábít és bemutatták a Royal Caribbean új hajósorozatának első darabját is.

(Forrás: Independent, fotók: Life at Sea Cruises)

távmunka | home office | digitális nomád | hajós utazás | hajó

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Féltik a gyerekeket a légiutas-kísérők, ezért változást követelnek a jogalkotóktól

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom