Close
Egynapos luxusutazásra hív a Ha Long-öböl legpazarabb hajója

Egynapos luxusutazásra hív a Ha Long-öböl legpazarabb hajója

Aki elmerülne a luxushajózás hangulatában, de az éjszakát már nem töltené a vízen, annak remek lehetőség ez az egynapos vietnámi kaland sok látnivalóval és még több fényűzéssel.

Az Ambassador Cruise nevű utazási iroda ötszáz tonnás, ötemeletes acélhajójára vár akár ötszáz utast, akik 9.45 és 16.30 között nemcsak a Sung Sot-, a Ho Dong Tien-, a Trong- és a Me Cung-barlangot láthatják, de

Cua Van úszó faluját és a Titov-szigetet is, amely mellett a hajó lehorgonyoz, így úszni vagy kajakozni is lehet.

A Cua Van úszófalu

Az utazáshoz svédasztalos ebéd és délutáni tea jár, a programok közötti időt pedig a napozóteraszon, a hajón két étterme és élőzenés bárja közül valamelyikben vagy a nagy, szabadtéri jakuzziban is el lehet tölteni, de szobát is lehet foglalni egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal.

Az utazás ára személyenként 112 dollár (körülbelül negyvenezer forint), amely tartalmazza a transzfert is Hanoiba oda-vissza.

Várhatóan jövőre indul a világ egyik legbámulatosabb luxushajó-útja, ez a világrekorder utazás pedig majdnem egy évig tart.

(Forrás: Travel Awaits, képek: Getty images, Travel Awaits, Ambassador Cruise)

vietnam | ha long-öböl

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram