Close
Ingyen repjegyet ad a pedagógusoknak az egyik világhírű légitársaság

Ingyen repjegyet ad a pedagógusoknak az egyik világhírű légitársaság

Így szeretne köszönetet mondani a világszerte keményen dolgozó, a tanulókat lelkiismeretesen oktató tanároknak.

Az oktatás magas színvonalának fenntartásáért tanúsított elkötelezettsége szüntelenül, még ezekben a bizonytalan időkben is, inspirál bennünket – írja honlapján a Qatar Airways.

Hálájuk jeléül pedig 21 ezer tanár számára ajándék repülőjegyet kínálnak fel a pedagógusok világnapja alkalmából.

A turistaosztályra szóló ajándék repülőjegy a világ bármely úti céljára beváltható, ahová jelenleg a légitársaság közlekedik, hogy élvezhessék a jól megérdemelt pihenést, a következő foglaláskor pedig ötven százalék kedvezményt vehetnek igénybe a Qatar Airways egyik járatára saját maguk, egy barátjuk vagy egy családtagjuk részére.

Naponta korlátozott számú promóciós kódot osztanak ki 2020. október 5. és 7. között. A promóciós kódok kiosztását minden nap katari idő szerint 4 órakor frissítik. A regisztrációhoz ide kell kattintani. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pixabay)

repülés | ingyen | Qatar Airways | repjegy | utazás

FOLYTASD EZZEL

Több mint 140 ezer forintra büntethetnek ezért az ártatlannak tűnő szokásért Brüsszelben

Így alakul idén az utazási kedv a járvány előttihez képest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom