Close
Ingyen tesztelnek mindenkit ezen a repülőtéren

Ingyen tesztelnek mindenkit ezen a repülőtéren

Azokat is, akiknek nincs biztosításuk. 

Bárki számára ingyenesen igénybe vehető Covid–19-tesztközpont működik a New York-i La Guardia reptéren. Bár a metropolisz mindhárom repülőterén lehet koronavírus-tesztet végeztetni, a városban a La Guardia az első, ahol a procedúra nem kerül semmibe.

A B terminál parkolóházának első emeletén található tesztközpontban a vizsgálat előzetes bejelentkezés nélkül is elvégeztethető a hét minden napján reggel kilenc és este hét óra között. A PCR-teszt eredményének ismertetése telefonon keresztül történik, a mintavételt követő negyvennyolc órán belül.

Az ilyen jellegű vizsgálatok a legtöbb helyen nagyjából százötven dollárba (47 ezer forintba) kerülnek.

A La Guardia ingyenes tesztje némi nyomást helyez New York kormányzójára, ezért könnyen elképzelhető, hogy hamarosan az összes New York-i repülőtéren ingyen hozzáférhetővé teszik a teszteket. Ide kapcsolódóan Andrew Cuomo bejelentette, hogy mostantól negatív koronavírus-tesztet kell bemutatniuk a városba érkezőknek.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CN Traveler, fotók: Getty Images, Pixabay)

new york | repülőtér | koronavírus | airport | ingyenes

FOLYTASD EZZEL

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Mégsem érdemes betiltani a rövid távú járatokat? Meglepő következtetésre jutott egy tanulmány

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram