Close
Teljesen “zölden” fedezheted fel a természetet ebben a két európai országban – Ráadásul ingyen

Teljesen “zölden” fedezheted fel a természetet ebben a két európai országban – Ráadásul ingyen

Egy Spanyolországot és Portugáliát átfogó európai projekt lehetővé teszi, hogy idén nyáron környezetbarát módon élvezzük a természetet a két csodás országban.

A program értelmében hét védett parkot lehet meglátogatni úgy, hogy kölcsönveszünk egy elektromos járművet – díjmentesen. Mindössze annyit kell tennünk, hogy előre foglalunk a kezdeményezés Moveletur nevű weboldalán. 

A parkokban összesen tizenkét járműfelvételi pontot helyeztek el.

Kerékpárok, triciklik, autók, robogók és riksák közül lehet választani, hogy aztán és több mint ezer kilométernyi útvonalat fedezzünk fel a segítségükkel.

“Ha elektromos autóval állsz meg, az állatok nem szaladnak el” – magyarázza a projekt egyik legfontosabb mondanivalóját Jesús Díez, a Moveletur programigazgatója.

Eközben szupergyors alternatívát kínál majd a tengerparti városok közti utazásra ez a félig hajó, félig repülőgép. A bostoni székhelyű Regent vállalat mutatta be a seaglidert, egy teljesen elektromos meghajtású gépet, amely közvetlenül a víz felett repül.

(Forrás: EuroNews, fotók: Getty Images)

 

elektromos | környezetbarát | portugália | spanyolország

FOLYTASD EZZEL

Új úti célt vett fel a kínálatába a Wizz Air

Akkora a felháborodás, hogy Párizs meggondolta magát az Eiffel-tornyot illetően

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram